Játszmáztok?
6, ezzel értek egyet. Vagy ezen az oldalon mindig pont a nem játszmázók válaszolnak, a játszmázók hallgatnak.
Én is játszmázom, természetesen. Mint (szerintem) minden ember.
Nem tudom úgy leírni, hogy valakit ne sértsek meg, pedig egyáltalán nem ez a szándékom.
Minél inkább játszmázik az ember, annál kevésbé tudja elképzelni, és annál kevésbé tartja hihetőnek, hogy mások nem ezt teszik. Ez olyan, mint a kártyajátékos, aki folyamatosan, megállás nélkül blöfföl. El sem tudja képzelni, hogy lehet tisztán, fair módon is játszani, mert egyszerűen semmi tapasztalata nincs róla. Önmagából indul ki. Nem lát túl a saját buborékján.
Nem játszmázom. Határozottan, kifejezetten egyenes és gerinces embernek tartom magam. Nyílegyenesen kimondom bárkinek, ha valami bajom van vele. A játszmázást pitiáner, kisstílű dolognak tartom és kerülöm az ilyen emberek társaságát.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!