Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Játszmáztok?

Játszmáztok?

Figyelt kérdés
aug. 21. 09:11
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
87%
Nem. És már kerülöm is az ilyen embereket. Régen nem tudtam, hogy mi a baj, aztán rájöttem, hogy ez a legnagyobb baromság az életben, és felesleges az ilyenekre egy percet is pazarolni.
aug. 21. 09:18
 2/18 anonim ***** válasza:
87%
Nem, utálom az olyan embereket, nagy ívben kerülöm őket.
aug. 21. 09:25
 3/18 anonim ***** válasza:
84%
Nem és offolom is akiről sejtem, hogy ezzel próbálkozik.
aug. 21. 09:39
 4/18 anonim ***** válasza:
81%
Nem. Nincs ilyenre se időm, se energiám.
aug. 21. 09:55
 5/18 anonim ***** válasza:
44%
Igen
aug. 21. 10:02
 6/18 anonim ***** válasza:
37%
Aki azt írja hogy nem játszmázik, az vagy nem tudja hogy mit jelent, vagy csak nem veszi észre magán amikor csinálja. Kb Buddha szinten kell lenni ahhoz hogy ne tegye az ember.
aug. 21. 10:09
 7/18 A kérdező kommentje:

6, ezzel értek egyet. Vagy ezen az oldalon mindig pont a nem játszmázók válaszolnak, a játszmázók hallgatnak.

Én is játszmázom, természetesen. Mint (szerintem) minden ember.

aug. 21. 11:04
 8/18 anonim ***** válasza:
51%

Nem tudom úgy leírni, hogy valakit ne sértsek meg, pedig egyáltalán nem ez a szándékom.

Minél inkább játszmázik az ember, annál kevésbé tudja elképzelni, és annál kevésbé tartja hihetőnek, hogy mások nem ezt teszik. Ez olyan, mint a kártyajátékos, aki folyamatosan, megállás nélkül blöfföl. El sem tudja képzelni, hogy lehet tisztán, fair módon is játszani, mert egyszerűen semmi tapasztalata nincs róla. Önmagából indul ki. Nem lát túl a saját buborékján.

Nem játszmázom. Határozottan, kifejezetten egyenes és gerinces embernek tartom magam. Nyílegyenesen kimondom bárkinek, ha valami bajom van vele. A játszmázást pitiáner, kisstílű dolognak tartom és kerülöm az ilyen emberek társaságát.

aug. 21. 11:36
 9/18 anonim ***** válasza:
26%
Mindenki jatszmazik, kerdes milyen mertekben. Sajna ez a tarsadalmunk. Szerintem is ordas kamu, amikor valaki azt irja, h nem csinalja egyaltalan. Valoszinuleg zero onismerettel rendelkezik az illeto. Es igen, jo cel az, hogy csokkenteni akarom, erteni akarom, miert teszem stb.
aug. 21. 11:43
 10/18 anonim ***** válasza:
33%
#8 ez álszent duma :D
aug. 21. 11:55
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!