Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mekis lány a kávézóban miért...

Mekis lány a kávézóban miért nézett rám furcsán mert kértem az expresszóra kevéske tejhabot? Mi rosszat mondtam???

Figyelt kérdés

Odamentem, köszöntem neki, aztán idézem:

Kérek egy presszót kicsi tejhabbal.

Ő hallgatott kb két másodpercet, majd elég érdekesen nézve rám visszakérdezett, hogy "tejhabbal?"

Mire mondom neki, hogy igen, tejhabbal. Tegyen rá kevéske tejhabot. Mire ő habozva, még mindig kissé érdekesen nézve rám végül azt mondta, hogy "Végülis... rendben..."

Miért végülis? Nem azt kértem, hogy nyissa ki a kasszát és adja át a pénzt. Mi volt a baja?

aug. 19. 17:46
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Azért, mert az nincs az árlapon és nem megszokott. Nem egy spéci kávézüban vagy, hanem egy gyorsétteremben, aminek van menüje. Vagy azt kéred, ami azon van, vagy megkérdezed, hogy "ne haragudj, nem tudnál esetleg adni rá egy kis tejhabot? ha kell pluszt fizetni érte, az is oké"
aug. 21. 16:39
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!