Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért kezelik kirekeszteni...

Miért kezelik kirekeszteni való alja népeként azokat, akik kimennek a tűzijátékra?

Figyelt kérdés
Kényszeres gyűlölet éhezésből?
2024. aug. 19. 13:30
1 2 3 4 5 6
 51/55 anonim ***** válasza:

"Szóval én lezártam, nyugodtan aludhatsz, hogy jólmegmondtad a magadét a földesurad nevében."

Rájött a kis balonc hogy nincs igaza, azt iszkol sértődötten verbálisan levizelve. Hiteles de tényleg. :D

2024. aug. 21. 12:25
 52/55 anonim ***** válasza:
Szerintem még az ismerőseinek a nyaralós fotói alá is oda kommentelget facebookon és instagramon, hogy "Bezzeg ti szórjátok a pénzt, még mások megélhetéssel küszködnek."
2024. aug. 21. 12:32
 53/55 anonim ***** válasza:

Kevés vagy, mint Somogyi András videókban a baloldali kritika.

2024. aug. 21. 12:56
 54/55 anonim ***** válasza:
Nekem sem szimpatikus az, hogy egy ált. C-kategóriás tűzijátékra ennyi pénzt elszór az aktuális kormány, pártállástól függetlenül (akkor már inkább legyen több kicsi... ugyanolyan élmény, mint egy nagy, és 2-3 csillagos üdülőparti hotelekben csinált tűzijáték is ez a szint), de attól függetlenül nem nézem le azt, akinek ez élmény és elmegy rá.
2024. aug. 21. 16:43
 55/55 anonim ***** válasza:

A szilveszteri tűzijáték az nem zavar? Arról valahogy sosem hallom, hogy miért nem oktatásra, egészségügyre, bérfejlesztésre, légkondira, támogatásra megy el? Most itt nem a petárda boltoknál vásárolt párezer forintos tüzijátékokra gondolok (azokat én is betiltanám a petárdával együtt szilveszterkor is), hanem arra amiket fellőnek éjfélkor az égbe, úgy mint aug 20.ikán.

Na ettől van hányingerem hogy nem az zavar senkit, hogy egyáltalán nincs pénz fontosabb dolgokra, hanem hogy melyik pénzt nem fektetik ezekbe. És ezzel magyarázni, hogy hát a baloldal idejébe más volt a politika.

2024. aug. 21. 18:30
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!