Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért kezelik kirekeszteni...

Miért kezelik kirekeszteni való alja népeként azokat, akik kimennek a tűzijátékra?

Figyelt kérdés
Kényszeres gyűlölet éhezésből?
2024. aug. 19. 13:30
1 2 3 4 5 6
 41/55 anonim ***** válasza:
#40: Tehát te azt állítod, hogy az ország gazdaságilag, társadalmilag meg bármilyen mutatóban legalább ugyanazon a szinten van, mint az általad baloncnak nevezett időkben, ezáltal igazából indokolatlan, hogy erősebbek a tüzijáték ellenes hangok?
2024. aug. 21. 11:06
 42/55 anonim ***** válasza:
Szóval szerinted ha a balonc időkben lenne klimatizálatlan kórház helyett tüzijáték, az rendben lenne, de mivel a jobboldali időkben van tüzijáték, az úgy undorító. Álszent egy balonc vagy. Mesélj milyen volt a majális?
2024. aug. 21. 11:21
 43/55 anonim ***** válasza:

#42: Nem válaszoltál a kérdésre.

Nem állítottam, hogy balonc lennék, te kis fidernyák, ha már ilyen szintre megyünk.

A kérdés, az volt, hogy indokolatlan-e, hogy most nagyobb az ellenszenv az egyre drágább tűzijátékkal szemben, mint volt 15 éve.

(Egyébként ennyi 2/3 után miért is beszélünk egyáltalán vissza a balos kormányok idejéig?)

2024. aug. 21. 11:40
 44/55 anonim ***** válasza:
Azért vagyok fidernyák mert kint voltam a tűzijátékon? Veled valami nagyon neuros pszichés baj van.
2024. aug. 21. 11:45
 45/55 A kérdező kommentje:
#1 Kérdezted hogy kik rekesztik ki? Hát itt vannak a hozzászólások végén.
2024. aug. 21. 12:00
 46/55 anonim ***** válasza:

#44: Mert én azért vagyok balonc, mert megmondtam miért zavarja az embereket a tűzijáték? Te kezdted a kategorizálást, nem én.

Egyébként tipikus fityeszhívő "vitázás", a kínos kérdésre nincs válasz, megy a személyeskedés, terelés, és a visszamutogatás a 2/3 előtti időkre, az azóta történteket elferdítve.

Szóval én lezártam, nyugodtan aludhatsz, hogy jólmegmondtad a magadét a földesurad nevében.

2024. aug. 21. 12:05
 47/55 anonim ***** válasza:

Tipikus baloncos szokás, kihisztizi magát, majd sértődötten lelép, mint a sakkozó galamb, aki felrúgja a bábúkat, lesz*ja táblát, majd diadalmasan sétálgat hogy ő nyert.

Milyen érdekes, hogy mindenkit az zavar, hogy a tüzijáték árát kellene másra fordítani. De azokért a pénzekért, amik tényleg felesleges dolgokra mentek el, az senkit nem zavar, azt valahogy senki nem forgatta volna be pl. a kórházak légkondiájba, csak a tüzijáték árát.

Magyarul: Nem az zavar pl. téged, hogy a kórházakban nincs klíma, hanem hogy nem a tüzijáték ára van beleforgatva a klímába. Az hogy pl. indokolatlan berúházások ára nincsenek beforgatva a klímába, oktatásba, egészségügybe, az nem zavar téged, hanem csak az, hogy nem a tüzijáték ára van beleforgatva. Na ezért vagy undorító álszent balonc szegfűkárosult.

2024. aug. 21. 12:09
 48/55 anonim ***** válasza:
Minek majális? Ahelyett hogy azt a pénzt oktatásra és egészségügyre költenék?
2024. aug. 21. 12:14
 49/55 anonim ***** válasza:

Fogadjunk hogy 2017-ben az olimpia miatt két pofára köpködtél, de a finák és az atlétika vb miatt egy k***a szót sem szóltál. Talán még a foci EB-re is kimentél drukkolni 2021-ben a Puskás arénába.

#álszent

2024. aug. 21. 12:18
 50/55 A kérdező kommentje:
#44 Szakítottál vagy váltál már azért, mert a párod/hitvesed nem ugyanoda szavazott ahova te? Vagy csak szimplán nem ugyanaz volt a kedvenc pártja, mint neked?
2024. aug. 21. 12:23
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!