Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért kezelik kirekeszteni...

Miért kezelik kirekeszteni való alja népeként azokat, akik kimennek a tűzijátékra?

Figyelt kérdés
Kényszeres gyűlölet éhezésből?
2024. aug. 19. 13:30
1 2 3 4 5 6
 21/55 anonim ***** válasza:
De ugye ami nem érdekel az továbbkapcsoljuk!
2024. aug. 19. 14:28
 22/55 anonim ***** válasza:
Aki politikát akar az az év 365 napján rányom az ATV-re vagy az M1-re, ott megy a fröcskölődés 1000-el, kinek kénye-kedve szerint!
2024. aug. 19. 14:32
 23/55 A kérdező kommentje:

#19 Hallod vigyázz, mert rádszállnak hogy "szemét rabló támogató narancs károsult vagy" csak mert nem bírod a Somogyi András stílusát, még akkor is ha nem politikai okokból nem bírod. :D

De természetesen nem én leszek az, mert egyet értek veled. :) Bár bevallom én addig bírtam, amíg nem merült bele a politikába, de még akkor is, amikor mindkét oldalt piszkálta. De igen kb. ugyanezt tudom én is elmondani, mint amit írtál.

#18 Ott nem balhéznak bizony.

#6 Várjuk ám az okfejtésedet.

2024. aug. 19. 14:33
 24/55 anonim ***** válasza:

"Hallod vigyázz, mert rádszállnak hogy "szemét rabló támogató narancs károsult vagy" csak mert nem bírod a Somogyi András stílusát, még akkor is ha nem politikai okokból nem bírod. :D"

Leszarom! 🙂

2024. aug. 19. 14:35
 25/55 anonim ***** válasza:

"Bár bevallom én addig bírtam, amíg nem merült bele a politikába, de még akkor is, amikor mindkét oldalt piszkálta."

A Mi kérünk elnézésben még jó volt, ott meg Gyurcsányt fikázta! 🙂

2024. aug. 19. 14:38
 26/55 A kérdező kommentje:
#24 Helyes. :D
2024. aug. 19. 14:38
 27/55 A kérdező kommentje:

#25 Nem baj az ha minden oldalról görbe tükröt állít, de kb. átment szélsőséges baloncba, elfogult és túlerőltetett formában. De mivel gyalázza a kormányt (és eformában) ezért sérthetetlen és szídhatatlan "nemzeti humoristának" minősül. Kár érte.

A Pottyondi Edina sem a kedvencem, de az legalább nem egyoldalú.

2024. aug. 19. 14:42
 28/55 anonim ***** válasza:
Ráadásul kezdi egyre gyakrabban a humorelemeket "altesti poénokkal" helyettesíteni. Olcsó.
2024. aug. 19. 14:44
 29/55 A kérdező kommentje:
Hát az nagyon kell bele. :(
2024. aug. 19. 14:47
 30/55 A kérdező kommentje:

Érdekes látni, hogy a gyűlöletkeltő kirekesztő "antitüzijátékerek" meg sem mernek szólalni, csak tolják a minuszokat. :D

#6 Várjuk ám az okfejtésedet. Ne mutasd magad gyenge egyszeri hozzászóló megmondónak!

2024. aug. 19. 14:52
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!