Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért kezelik kirekeszteni...

Miért kezelik kirekeszteni való alja népeként azokat, akik kimennek a tűzijátékra?

Figyelt kérdés
Kényszeres gyűlölet éhezésből?
2024. aug. 19. 13:30
1 2 3 4 5 6
 1/55 anonim ***** válasza:
58%
Mégis ki kezeli annak őket?
2024. aug. 19. 13:35
 2/55 A kérdező kommentje:
Azok akik nem mennek, és akikbe bele mosták az agyukba, hogy az nem az államalapítás nemzeti ünnepe, hanem kormányünnep. Függetlenül attól, hogy melyik oldal és melyik párt szimpatizánsai.
2024. aug. 19. 13:37
 3/55 anonim ***** válasza:
58%
Lehet, hogy rossz társaságban vagy. Engem senki se kezelt így.
2024. aug. 19. 13:41
 4/55 A kérdező kommentje:
Hát én nem csak a "társaságomban" látok ilyet. Országos szinten mérhető nagy "társaságom" meg nincs. Örülök ha te ebből kimaradsz, mert ez tényleg akkora felesleges gyűlöletkeltés, amire rohadtul nincs szükség. Főleg hogy még az érv is hülyeség, mert 2010 előtt és még az 1998-2002 éven kívül is volt tüzijáték, tehát biztosan nem kormányünnep.
2024. aug. 19. 13:46
 5/55 anonim ***** válasza:
79%

Én inkább azt látom, hogy a nagy állatvédők háborodnak fel a tűzijátékon, meg van egy másik csoport, akik szerint értelmesebbre is el lehetne költeni az erre szánt pénzt.

Az általad leírt jelenséget még nem tapasztaltam.

2024. aug. 19. 13:55
 6/55 anonim ***** válasza:
38%

Ahogy május 1. is ünnepelve van pedig az sem a nyugati világ ünnepe...

Az a baj, hogy nem érzed, hogy mennyire át van politizálva ez az ünnep és mennyire jelképe annak, ami most a problémája az összes normális embernek ebben az országban

2024. aug. 19. 13:57
 7/55 A kérdező kommentje:
Na mennyire? Mesélj!
2024. aug. 19. 14:02
 8/55 anonim ***** válasza:
32%

Mégis 6 millióan vannak kint, az egész rakpart, hegy, híd tele van!

Jók a programok, én is tervezem!

Tavaly is kint voltam, SIRÁLY volt!

2024. aug. 19. 14:07
 9/55 anonim ***** válasza:
68%
Nem kell belekeverni a politikát, nincs értelme, ennyi!
2024. aug. 19. 14:08
 10/55 A kérdező kommentje:

Az állatvédőket direkt nem akartam idehozni, bár kérdezem én (tehát nem kijelentem, hanem kérdezem) a 80-as 90-es években is annyi kutya szökött el a tüzijáték alatt? Ha igen, miért csak a 2000-es évek közepétől lett jobban hírérték? Ha azelőtt is így volt és ilyen gyakorian, és valahogy ez senkit nem zavart, csak akiknek elszökött ijedtében a kutyája akkor álszentségről beszélhetünk itt.

De tény hogy a politikai értelmében történő gyűlöletkeltésre gondoltam a kérdésben.

2024. aug. 19. 14:11
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!