Anotalkon miért ilyen alja a színvonal? Sokszor mintha fogyatékosokkal beszélnék.
Rosszindulatú fogyatékosokkal, a beszélnék meg idézőjelben, mert nem lehet szinte senkivel beszélni. Csoda, ha 1 kérdésre tudnak válaszolni.
Fiú vagyok.
Az anotalk az a szia!kor? oldal?
Mert ha igen,kb 10 percet lógtam rajta. Annyi idő bőven elég is volt,hogy rájöjjek,mennyi az ostoba ember
Ott a lányok nagy része igazából unatkozó fiúk akik csak szórakozni akarnak veled.
Tudom, mert régen én is csináltam 😃
Azért mert az a hely egy retek. Amúgy ne aggódj az ottani színvonal kezd ide is átterjengeni. Pláne mostanság ha nézegeted a kérdéseket.
:/
egy anonim oldaltól ne is várjunk többet...mindenki annak adja ki magát, aminek akarja.
aztán meg persze ott van az, hogy az emberek képtelenek már beszélgetni...mert tegyük fel, találsz végül egy olyat, aki nem csak leb_ziz és továbblép, hanem szintén beszélgetni akar...elkezditek egymást kérdezni...kiderül, hogy nem vagytok egyidősek...a bunkóbbak már emiatt is továbblépnek, mert hát ugye beszélgetni akar, megtalálja az oldal talán egyetlen értelmes emberét, de idősebb, mint kéne...tegyük fel ezen továbblépünk. elkezdődik az érdeklődésikörök megismerése...te elkezdessz valamit mesélni, majd a 3. alkalommal, amikor csak annyit ír, hogy aha, továbblép...:D és kb. idáig tart az egész.
persze a logikát nem értem, hogyha az ember unalmában oda megy beszélgetni, és mindent csinál, csak beszélgetni nem akar, akkor mégis minekmentoda? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!