Lányok, Ti mit éreztek akkor, amikor egy férfi leszólít titeket?
Ma az uszodában megláttam egy csinos kb 25 éves úszómester lányt, aki nagyon megtetszett. Éreztem, hogy nagyon szívesen megismerném, így odaléptem hozzá, megkérdeztem, hogy van-e egy perce, majd mikor igent mondott, elmondtam neki, hogy mikor megláttam nagyon szimpatikusnak éreztem, így nem szerettem volna úgy elmenni az uszodából, hogy nem érdeklődöm meg, hogy elkérhetem-e valamelyik elérhetőségét. A lány mosolygott egyet, és mondta, hogy aranyos vagyok, de van barátja, mire én mondtam, hogy semmi gond, vegye nyugodtan bóknak, és továbbálltam.
Az lenne a kérdésem, hogy lányok, hasonló helyzetben hogyan érzitek magatokat, amikor odalép hozzátok egy idegen férfi egy ilyen közeledéssel?
Köszi előre is a válaszokat.
31/F
Nekem is barátom van már évek óta. Ettől függetlenül, ha valaki kedvesen, tisztelettudóan közeledik, annak mindig örülök, mégiscsak jól tud esni, hogy valaki pont engem szúrt ki, pont én voltam neki szimpi. Ilyenkor én is kedvesen elutasítom az illetőt :)
Ha szingli lennék, és nekem is szimpi lenne a másik fél, simán cserélnék elérhetőséget az illetővel, és esélyt adnék a dolognak.
Nyilván a "szia cica, van gazdád?" vagy a "fú de jó nő vagy, bébi, szúrnálak" típusú megjegyzéseket figyelmen kívül hagyom, és ezek fel is tudnak kicsit zaklatni, utána van, hogy órákig valahogy kellemetlenül érzem magam...
Ott rontottad el haverom, hogy neked kellett volna megadnod az elérhetőségedet, nem pedig elkérni az övét, mert akkor 1-2 nap gondolkodás után talán belement volna.
Ezt a van barátom meg nem akarok most kapcsolatot dumát felejtsd el, nagy része kamu így akarnak lerázni.
Eddig valahányszor próbálták publikus helyeken felkelteni a figyelmem, mindig füttyögésben, "szia cicám! van gazdád?" szintű dolgokban merült ki, amik mind, kivétel nélkül, megalázóak voltak számomra. És szabályosan rosszul éreztem magam utánuk.
Ha viszont valaki elérhetőséget kérne tőlem, nem tudom, hogyan reagálnék. Több, mint valószínű, hogy elsőre nagyon zavarba jönnék, és kellene pár másodperc, minimum, míg összeszedném magam, de szerintem szinte biztos, hogy azonnal nem adnám meg. Ha előtte kicsit beszélgetnénk, és úgy lenne szimpatikus, akkor szerintem megkapná a telefonszámom, vagy valamelyik közösségi médiás elérhetőségem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!