Az utcán biciklizés közben leszólított egy 50 év körüli férfi, hogy rázzam le, hogy ne legyek bunkó?
Úgy kezdődött, hogy először csak beszélgetni és együtt biciklizni akart, ezzel nem is volt bajom, viszont a végén kért tőlem elérhetőséget, én nem szívesen adtam meg neki, de flegma se akartam lenni vele, így felvett viberen. Ha majd rám ír, ti mit írnátok neki?
Én egy 25 éves férfi vagyok.
Te beszéltél vele, neked kell tudnod...
Nekem ma már elég jó az emberismeretem, azt alkalmaznám. Amíg nem volt emberismeretem, néha megérzésem volt.
Lehet, hogy csak magányos - vagy nem, de mindig jól jön neki egy baráti csevely, lehet, hogy magához akar csalni, meg akar erőszakolni, majd megölni és megenni. Széles a spektrum.
Ha nem akarsz vele csevegni, ne tedd. Ha normális embernek tűnt s benne vagy egy csevelyben, ismerd meg jobban. Ha van egy eladó autód, kínáld fel neki, hátha, legyünk opportunisták :D Annyi mindenre jó egy ismerős.
Szerintem meg nem kéne ennyire megijjedned tőle. Semmi vesztenni valód nincs ha barátok lennétek.
Azért egy 50 éves ember még nem nagyapád korú. :-)
Ajánl neki valami bringás, sporttal kapcsolatos csoportot közösségi oldalon.
"Ahogy elnézem, az itt válaszolók többsége is 50 feletti..." - És ezt mégis miből gondolod? :-D
Egy 50-es max. a kisebbségnél lehetne a kérdező nagyapja korú a kérdezőnek, anyám 25 éves volt, amikor engem szült.
30-as vagyok. Nekem vannak még nyugdíjas ismerőseim is, akikkel jóban vagyok, közös hobbi kapcsán. Van, aki teher, vele tartom a távolságot, vagy megmondom neki, vagy ajánlok neki olyan dolgokat, oldalakat, csoportokat, amik érdekelhetik, és akkor azzal foglalkozik, nem velem. Ismerek aktívan sportoló, fitt 50-eseket, sőt nyugdíjast is, akiket példaképnek tekintek, és én is szeretnék olyan lenni annyi idősen, nem valami lepukkant vénség, úgyhogy például az ő tapasztalataikat szívesen olvasom közösségi oldalon, mert nekem is lehet hasznos.
Van 50-es kollégám, aktívan túrázik, teljesítménytúrázik, fut a családjával együtt, letagadhatna az életkorából. Időnként meséli, hol jártak, mennyit mentek, tippeket is ad, hova érdemes menni, melyik oldalakat érdemes figyelni, ahol teljesítménytúrákat hirdetnek.
Persze, ha tolakodónak, túl soknak érzed ezt az embert, építsd le, ne barátkozz vele, ezt nem tudom, hogy viselkedik, de csak a korkülönbség miatt még nem kell elvetni egy lehet, hogy jó és hasznos ismeretséget. Egy jó ismerős még a karrieredben is a segítségedre lehet.
Jó, ebben igazad van mondjuk. Lehet azért gondolom így, mert nagyon tolakodó volt, mi az, hogy egy vadidegent fel akar hívni magához kártyázni?
Ez így sok volt nekem, még csajozós szövegnek is nagyon gyenge lett volna, ha teszem azt, egy 25 éves lánnyal teszi ugyanezt. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!