Az utcán biciklizés közben leszólított egy 50 év körüli férfi, hogy rázzam le, hogy ne legyek bunkó?
Úgy kezdődött, hogy először csak beszélgetni és együtt biciklizni akart, ezzel nem is volt bajom, viszont a végén kért tőlem elérhetőséget, én nem szívesen adtam meg neki, de flegma se akartam lenni vele, így felvett viberen. Ha majd rám ír, ti mit írnátok neki?
Én egy 25 éves férfi vagyok.
Nem kell bunkónak lenni, de húzd meg a határokat. Kártyázni meg az utcán is lehet, sőt, legalább levegőn vagytok. Valahol még sakktáblás asztalok is vannak szabad téren és csak a bábukat kell vinni. :-)
Én augusztusban megmásztam a Rám-szakadékot 3 emberrel, akik közül 1-et egyáltalán nem ismertem, 2 másiknak meg egy rendezvényen segítettem útbaigazítással, ők meg egy netes kiránduló csoportban találtak egymásra, de szintén azon a túrán találkoztak először személyesen, aztán a közös érdeklődés összehozta ezt a túrát. :-) Persze, idegen lakására nem megyünk fel egyből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!