Mit vár az a férfi,aki leszólít egy lányt,vagy nőt és közli vele hogy közösülhetnének?Hogy a lány majd azt mondja jó?
Én is kaptam már ilyen "ajánlatokat". Sok az ostoba és kétségbeesett ember, aki már ezzel is próbálkozik, mert nem nincs mit veszítenie és nem fontos számára az alapvető udvariasság.
Mondjuk azt se értem, hogy hiheti valaki, hogy bárki megad neki egy elérhetőséget, csak mert kérte. Alapvető szabály, hogy ismeretleneknek nem adunk meg elérhetőséget, kivéve, ha esetleg nagyon szimpatikus.
22/L
Hidd el, senkit nem visel meg egy bunkó ember. A többség vállat von, hogy ma is látott egy idétlen pancsert, és ennyi.
22/L
Hát figy, azért elég sok laza nő van.
Nekem rendszeresen tesznek ajánlatot, szal bármit el tudok képzelni.
"kivéve, ha esetleg nagyon szimpatikus"
Na, igen. Amit szabad nagy Jupiternek...
Kellene némi következetesség.
Van akinél bejön. Én pl benne lennék ha tetszik a pasi és épp nincs párom. Nem esik senkinek semmi baja egy olyan dologból amit mindkettő szeretne és élvez. Ez még nagyon messze van a zaklatástól, megkérdezte és ennyi.
Én is remegnék a félelemtől ha rám zárná az ajtókat és erőszakoskodna az akaratomon kívül, de ha csak megkérdrzi hogy benne lennék-e, majd elfogadja ha nemet mondok, még nem bűn.
8, miért is kéne következetesség? Le kéne feküdnünk válogatás nélkül mindenkivel akinek bejövünk?
Nekünk nincs választási lehetőségünk hogy kihez szeretnénk közelebb kerülni, csak a férfiaknak?
Ha hozzád odamenne egy 150 kilós nő akinek ki vannak rohadva a fogai, lefeküdnél vele? Nem. Mert jogod van eldönteni hogy kit dugsz meg és kit offolsz. Ahogy nekünk nőknek is jogunk van ehhez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!