Lányok, Ti mit éreztek akkor, amikor egy férfi leszólít titeket?
Ma az uszodában megláttam egy csinos kb 25 éves úszómester lányt, aki nagyon megtetszett. Éreztem, hogy nagyon szívesen megismerném, így odaléptem hozzá, megkérdeztem, hogy van-e egy perce, majd mikor igent mondott, elmondtam neki, hogy mikor megláttam nagyon szimpatikusnak éreztem, így nem szerettem volna úgy elmenni az uszodából, hogy nem érdeklődöm meg, hogy elkérhetem-e valamelyik elérhetőségét. A lány mosolygott egyet, és mondta, hogy aranyos vagyok, de van barátja, mire én mondtam, hogy semmi gond, vegye nyugodtan bóknak, és továbbálltam.
Az lenne a kérdésem, hogy lányok, hasonló helyzetben hogyan érzitek magatokat, amikor odalép hozzátok egy idegen férfi egy ilyen közeledéssel?
Köszi előre is a válaszokat.
31/F
Én nem szeretem ha csak úgy leszólítanak, mert pár percnyi látás után, honnan gondolja az adott illető, hogy elmegyek vele? És majd kiadom magam?
De lehet csak én vagyok ilyen vaskalapos. Bizalmatlan vagyok az idegen emberekkel szemben.
Azért nagyon nem mindegy, hogy ki és hogyan szólít meg. Volt olyan közeledés, ami nagyon jól esett, és olyan is, ami megrémisztett. Szerintem ahogyan te csináltad, az teljesen korrekt volt.
25/N
Egyetértek az ötössel
Elmondás alapján te tényleg a legjobb módot választottad; ha a kisugárzásod is jó, én belemennék egy ilyenbe
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!