Konkrétan 2000-ben , este, hány órakor mentél aludni. Emlékszel rá?
Figyelt kérdés
Esetleg, hogy milyen ok miatt?
/iskola, munka stb
/
#alvós idő felnőtt korban #pizsi fellövés anno 2000 körül
aug. 15. 19:54
11/20 anonim válasza:
10: én 1 kezemen meg tudom számolni hogy hányszor voltam discoba, az én baráti társaságom akkoriban a házibulit részesítette előnyben.
13/20 anonim válasza:
2000-ben 11 éves voltam. Időre nem emlékszem emlékeim szerint 9-10 között mentünk aludni, 6 körül keltünk.
14/20 anonim válasza:
Általában este 9-10 óra között feküdtem le aludni, mert reggel mentem iskolába.
15/20 anonim válasza:
13 éves voltam 8-9 körül küldtek aludni
17/20 anonim válasza:
13 éves voltam abban az évben, 10 órakor volt lefekvés.
18/20 anonim válasza:
-3 éves voltam úgyhogy sejtszinten aludtam 0-24-be 😂🤣
19/20 Metionin válasza:
2000-ben 10 éves voltam, kutyát sem érdekelte hogy alszom-e. Anyám kidőlt 8 és 9 között, apám átlag éjfélkor állt fel a tv elől de közben sokszor már aludt egy kört. Én általában megvártam a film végét amit apám "nézett" és sokszor elkaptam a 11-kor kezdődő horror elejét is csak abba már általában belealudtam.
20/20 anonim válasza:
Húhhh.
Akkor 12 éves voltam.
Nem volt alvási szabály, de kb este 10 fele.
Gondolom a gyermeki szervezetem ehhez volt beállva.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!