A magyarok miért ennyire "toxikusak" ?
"PVP-t csak shooterben szeretem, mmoban kerulom, mint a tiznapos vizihullat, mar nem az vilagom (Anno a WoWban egy Rank13-14et kis.ggeltem cirka 18-20 eve, koszonhetoen egy hosszabb inkativ idoszaknak - egy eletre eleg volt, soha tobbet), igy arrol nem tudok nyilatkozni, de latva a tobbieket, elegge aktivnak tunik. Nem nagyon lattam meg nagyobb sorban allast pvpben, hamar behiv minden, a ket pvpve zona, lasd kozponti pvp tartomany (Cyrodiil) es az Imperial City, valamint gyors a kisebb letszamu battleground is.
A PVE-ben megvan itt is a "szentharomsag" miatti mmo-atok, vagyis dpskent varsz a legtobbet a sorban, mig tankkent es healerkent aranylag gyorsan bejutsz. Nyilvan ha guildekkel megy, elore lebeszelt szerepekkel, akkor nincs ilyen problema - ezert is eri meg csatlakozni 3-4 guildhez parhuzamosan (es legalabb 1 kereskedelmihez, a bevetelek miatt)."
Nem ez volt a kérdés 😐
És ez egy komoly csoport admin fb-n...
Jesszus. Azt hiszem, éppen átérzem milyen lehet a szüleimnek, amikor elcsípnek foszlányokat, vagy komplett beszélgetéseket, amiket a barátaimmal folytatok.
Ebből alig értettem valamit...
Sajnos az a vicc hogy* nem
Ez tényleg komoly...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!