Hova lehet menni karácsonykor, hogy közölve a családommal nem karácsonyozok velük mert toxikusak, erre idejönnek mert "lesz*rom" azt mondták?
Állandóan veszekednek, anyám is, mindenki, tele a tököm. Nem akarok velük karácsonyozni. 22 vagyok egyetemista.
Hova lehet menni?
Nincs sok opciód, esetleg haverok, vagy vegyél ki egy szobát valahol (ha még lehet).
Vagy csak simán sétálj a városban, a vásárosok asszem kint vannak még akkor is.
Hat ja. Nincs sok penzem, szalloda kizarva meg amik nagyobb osszegbe kerulnek. Haver az csajjal van, setalni a hidegben (nekem) nem sokkal jobb. Bar most kaptam a hirt, hogy felhivtam oket ugye mondtak, hogy lesz*rjak hogy en mit akarok, ok bejonnek, ehelyett most azt mondtak este jonnek.
Csak nagyon osszetett a baj. Az egesz csalad egy toxikus, kigyo, hazudozo emberekbol all es attol felek, hogy hazudtak nekem, hogy este jonnek aztan 5 perc mulva itt vannak. Batyam el is koltozott amint lehet es nekem is ezt javasolja es o nem erti en ezt hogy birom, hat mondtam neki gyogyszerekkel, mert ezt emberi esszel atelni megorulne az ember.
De ebbol a rohadt gyogyszerbol meg nem akarok bevenni tobbet, mert vannak mellekhatasai masnap, igaz csak 1 napra, amit kibirok, de istenem...
Mindegy, koszonom a valaszokat. Boldog karacsonyt mindenkinek, neked is 5-os a bilicses dolgokkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!