Tényleg a nők toxikusabbak egy kapcsolatban, mint a férfiak viselkedésileg?
Máshogy...
Ugyanannyira. Mindkettő tudja a saját stílusát ilyanra és akkorára vinni, hogy hatalmas toxikusság legyen.
Én eddig szerencsére normális nőket fogtam ki, de ha egy nő régebb óta egyedül van, annak elég nyomós oka van.
Na nem azért, mert ő annyira egyedül akar lenni...
#7 én meg olyanba futottam bele ahol a férfi imádott gonosz vicceket mondani a feleségéről (hogy milyen szar hogy az asszony mellé van láncolva, mennyire nehéz látnia a fiatal csajokat, stb).....
Ez rendszeresen történt, volt, hogy a feleség előtt.
Szóval gyk-s IQ koldusok, ha messzemenő általánosításokat akartok levonni pár irreleváns eset alapján, akkor KÉRLEK vegyétek figyelembe ezt is. Tudom, hogy az ilyen egyszeri esetek nektek csak akkor nyomnak a latba, ha a nők a köcsögök benne, és az egész női nem romlottságát tudjátok vele bizonyítani, de ettől függetlenül ez a megfigyelés még tökéletesen bizonyítja hogy a férfiak a toxikusabbak!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!