Fiúk! Ti mit tartotok aranyosnak egy lányban viselkedésileg?
Nem arra gondolok, hogy pici, szőke és rózsaszín ruhákban jár. :D
Inkább arra, hogy mikor együtt vagytok, mitől aranyos egy lány, mikor érzitek azt, hogy most legszívesebben kiölelnétek belőle az életét is?
úgy értem, személyenként szerintetek. :D utsó!
igazad van amúgy, ha fiú lennék, tuti ilyen lányt keresnék, és nem azért, mert én is ezt csinálom, hanem mert nem akarnám hogy hülyén nézzen rám mikor éppen a saját hülyeségemet produkálom. fura lehet egy olyan lány mellett állni, aki az ilyenekre csak ráncolja a szemöldökét.
Egyetértek a hármassal, nagyon imponáló lehet, ha egy lány vevő a hülyülésre és egy húron pendül velem. Valamint én nagyon szeretem még egy lányban:
- ha mosolygós és könnyű őt megnevettetni.
- és ha kicsit anyáskodó típus, bár ez már nem is igazán aranyosnak számít nálam, szóval ez már nem tartozik ide :D
anyáskodót úgy érted, hogy gondoskodik és törődik?
szerintem amúgy ez a lányokban alapból ott van.
5-os vagyok.
Igen, úgy értettem, viszont a második mondatoddal már nem feltétlenül tudok egyet érteni. Ismerek olyan lányt, akiből teljesen hiányzik a gondoskodásra való hajlam és mindig csak magával törődik.
Számomra nem is túl szimpatikus :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!