Az anime fanok miért ennyire toxikusak? ráadásul a 99%-uknak copypaste személyisége van, olyan mintha egy embert klónoztak volna
Ki tudnád fejteni bővebben, mit értesz a toxikusság alatt?
És szerinted mik azok a személyiségvonások, amik kb. klónozódnak az animefanoknál?
Engem is érdekel a kérdésed részletezése.
Mármint, ha úgy tapasztaltad meg a toxikusságot, hogy oda mentél és rájuk köptél, akkor nyilván nem fognak megsimogatni utána. Szóval jó lenne egy részletes történet vagy példa.
És honnan tudod, hogy milyen személyiségük van? A kérdésed alapján te azt tapasztaltad meg, hogy toxikusak, abból meg nem derül ki, hogy milyen személyiségük van.
Vagy csak azt nézik, nem? Ha nicns sok időd, akkor miért kísérletezz egy Godzilla Singular Point-tal, ami vagy bejön, vagy nem, amikor látja, hogy mindenki mondja milyen jó az SnK és megnézheti azt is.
Nekem is sok időmet zabálja fel, hogy próbálom átrágni magam azokon az animéken, amikről kevesebbet tudni.
Anime fannak vagyok mondható (bár marhaságnak tartom a bekategorizálást, ilyen esetekben), viszont, történetesen én magam többnyire a kevésbé ismert animékre vagyok rákattanva, azok között szoktam találni inkább kedvemre valóakat, főleg mélylélektaniakat.
(Mousou Dairinin, Serial Experiments Lain, satöbbi...) Persze van, amikor ismertebb -vagy közepesen ismert"- animék is megfognak, de az a ritkább.
Ki ilyet szeret, ki olyat. Akadnak persze következetlen, fura emberek, pl felszínes, sablonos animéket istenítenek néhányan, olyat, amiből valóban ezer ugyanolyan létezik, vagy változatosabbakat is találni attól; léteznek továbbá függők, viszont sokfélék az anime rajongók is, mint ahogy más hobbisták szintén.
(Mellesleg engem nem pusztán az anime érdekel, hanem a japán nyelv is, a j-pop, és rengetegféle zene, valamint száz más dolog, különféle művészeti ágak, pszichológia, stb, nem csak japán vonatkozások.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!