Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Az anime fanok miért ennyire...

Az anime fanok miért ennyire toxikusak? ráadásul a 99%-uknak copypaste személyisége van, olyan mintha egy embert klónoztak volna

Figyelt kérdés

2023. júl. 29. 18:58
 1/10 A kérdező kommentje:
én is szoktam animéket nézni csak a rajongótábora egy vicc
2023. júl. 29. 18:59
 2/10 anonim ***** válasza:
24%
Minden generáción belül vannak lúzerek, furcsák, kitaszítottak. De a fiatalabb generáció lúzerei, akik a közösségi médián nevelkedtek, nagyon megsínylették. A mentális problémák halmozottan burjánzanak köztük.
2023. júl. 29. 19:05
 3/10 D-Mano ***** válasza:
96%

Ki tudnád fejteni bővebben, mit értesz a toxikusság alatt?

És szerinted mik azok a személyiségvonások, amik kb. klónozódnak az animefanoknál?

2023. júl. 29. 19:14
 4/10 anonim ***** válasza:
96%

Engem is érdekel a kérdésed részletezése.

Mármint, ha úgy tapasztaltad meg a toxikusságot, hogy oda mentél és rájuk köptél, akkor nyilván nem fognak megsimogatni utána. Szóval jó lenne egy részletes történet vagy példa.

És honnan tudod, hogy milyen személyiségük van? A kérdésed alapján te azt tapasztaltad meg, hogy toxikusak, abból meg nem derül ki, hogy milyen személyiségük van.

2023. júl. 29. 19:21
 5/10 anonim ***** válasza:
Ne internetes perszónákkal azonosítsd egy ember valódi személyiségét.
2023. júl. 29. 22:47
 6/10 anonim ***** válasza:
93%
Vegyél vissza a toxikusságodból és jobb lesz.
2023. júl. 30. 00:22
 7/10 anonim ***** válasza:
Engem csak az zavar sokszor, hogy mindenki a sablon animeket kedveli, nekem azert vannak inkabb kulfoldi animes barataim, mert ugy erzem h a magyarok kozt nagyon sokan inkabb csak a "normie" anime-ket kedvelik
2023. júl. 31. 16:02
 8/10 anonim ***** válasza:

Vagy csak azt nézik, nem? Ha nicns sok időd, akkor miért kísérletezz egy Godzilla Singular Point-tal, ami vagy bejön, vagy nem, amikor látja, hogy mindenki mondja milyen jó az SnK és megnézheti azt is.

Nekem is sok időmet zabálja fel, hogy próbálom átrágni magam azokon az animéken, amikről kevesebbet tudni.

2023. júl. 31. 16:05
 9/10 anonim ***** válasza:
7# normie animék alatt most a régebbieket érted mint a One Piece, Naruto, Attack on Titan, Dragon Ball stb vagy mi? mindenkinek más az izlése valakinek ez jön be valakinek az én se annyira bírom pl a Narutot meg az ilyeneket pedig végig néztem mégse nyerte el a tetszésemet de nem ítélem el a másikat csak azért mert neki meg tetszik wtf ez a toxic hozzáállás ha neked valami nem tetszik akkor elvárod hogy a másiknak se tetszen nem tetszhet mindenkinek ugyan az
2023. júl. 31. 23:38
 10/10 anonim ***** válasza:

Anime fannak vagyok mondható (bár marhaságnak tartom a bekategorizálást, ilyen esetekben), viszont, történetesen én magam többnyire a kevésbé ismert animékre vagyok rákattanva, azok között szoktam találni inkább kedvemre valóakat, főleg mélylélektaniakat.

(Mousou Dairinin, Serial Experiments Lain, satöbbi...) Persze van, amikor ismertebb -vagy közepesen ismert"- animék is megfognak, de az a ritkább.

Ki ilyet szeret, ki olyat. Akadnak persze következetlen, fura emberek, pl felszínes, sablonos animéket istenítenek néhányan, olyat, amiből valóban ezer ugyanolyan létezik, vagy változatosabbakat is találni attól; léteznek továbbá függők, viszont sokfélék az anime rajongók is, mint ahogy más hobbisták szintén.

(Mellesleg engem nem pusztán az anime érdekel, hanem a japán nyelv is, a j-pop, és rengetegféle zene, valamint száz más dolog, különféle művészeti ágak, pszichológia, stb, nem csak japán vonatkozások.)

2023. aug. 1. 19:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!