Melyik az az anime karakter, akivel hasonlítotok vagy azonosulni tudsz, mintha a másolatod lenne?
Az a jó, ha egy ember / karakter felfedezi önmagában a saját egyéniségét. Nem nagyon találtam még magamhoz kellően hasonló embert, talán azért, mert egyszerűbben, letisztultabban gondolkodom, mint az átlag, viszont határtalan fantáziával falom mindazt, amit valódi művészet.
Bizonyos szempontokból hasonlóakra akadtam már. Habár férfi vagyok, női karakterek kzött is találtam már hasonlót, pl
Inaban (nagykamaszlány), gondolkodásmódban és érzelmileg (Kokoro Connect anime);
Tomari-chan (kiskamaszlány), érzelmileg (Kashimashi anime);
Araragi Koyomi (Monogatari-széria) (a "-mi" végződés ellenére 20 év körüli férfi), több vonása is emlékeztet magamra, komoly, kedves, mégis kicsit zabolátlan, nem megszokott figura, mint én, és kiáll saját magáért, ha kell;
"L" (20 év körüli férfi, Death Note anime);
Kunisaki Yukito (pasas, Air anime);
Okazaki Tomoya (tizen-, majd huszonéves srác, Clannad anime);
Misaki Mei (kamaszlány, Another anime);
Hoshino Yumemi (Robotnő, Planetarian,chiisana hoshi anime);
Legoshi, a hímfarkas (Beastar anime);
Fujinuma Satoru (férfi illetve 8 éves fiú, Boku Dake anime);
Hinazuki Kayo (8 éves kislány, szintén Boku Dake anime);
Nezumi (tizen-, majd huszonéves fiú, No.6 anime)
Komori Tarou és Hirata Atsushi (fiú illetve férfi, Shinreigari anime);
Chito (kb 10 éves lány, Shoujo Shuumatsu Ryokou);
Shiro (20 körüli srác, K-Project anime);
Kino (15 éves fiú; Kino no Tabi anime, a 2003-as verziót ismerem).
Szerintem részben a felsoroltak keveréke jellemző rám. Egyikük se teljesen, de mindegyikből egy jó adag a részem.
Horimiya
Hori Kyoko
Egy az egyben ugyanaz az életünk csak értem nem jött el a sexi fiú.
Nekem Kaneki Ken.
Természetesen nem vagyok ghoul, viszont Kanekivel nagyon hasonló személyiségünk van. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!