Melyik LL lány karakterre hasonlítotok legjobban?
Figyelt kérdés
Én Sárára(iov 2), a kinézetünk is megegyezik, és a "problémáink" is, és a stílusunk is nagyjából :)2021. jún. 11. 20:57
2/19 anonim válasza:
Külsőre Kinga, és talán belsőre is, de nem teljesen.
3/19 anonim válasza:
Kata egy leheletnyi Renivel keverve.
4/19 anonim válasza:
Azt hiszem én leginkább Reni és Virág keveréke vagyok egy kis Kingával megspékelve. Nagyon szeretek olvasni és mióta pár éve egészen pontosan nyolcadikban megszerettem azóta mindig és mindenhol olvasok. Általában csendes vagyok és jól elvagyok a saját illetve a könyvek világában. Virágot azért írtam, mert a bohókás, vidám természete megtalálható bennem is. Képes vagyok bárhol betegre nevetni magam még egy olyan szituáción is ami nem is vicces. Mióta gimis vagyok sokkal határozottabb lettem és képes vagyok kiállni magamért illetve jó érzés, hogy sokszor hallgatnak rám és én irányítom őket.
5/19 anonim válasza:
Én nagyon Beki meg egy kicsit talán Kata.
6/19 anonim válasza:
Kinga külsőleg, belsőleg Reni a könyvek miatt és megint Kinga a lovak miatt
8/19 anonim válasza:
Most miért lett mindenki lepontozva???
9/19 anonim válasza:
Ezt én sem tudom! Én is leírtam, hogy szerintem ki lennék erre azt látom, hogy mindenkié le van pontozva. Minek kellett?!
10/19 anonim válasza:
Megérkezett a Leiner Laura gyűlölő kommandó.
De most komolyan: szubjektív véleményeket váró kérdésnél miért kell lepontozni mindenkit?
Akit nem érdekel a téma, miért jön ide?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!