Melyik LL lány karakterre hasonlítotok legjobban?
Figyelt kérdés
Én Sárára(iov 2), a kinézetünk is megegyezik, és a "problémáink" is, és a stílusunk is nagyjából :)2021. jún. 11. 20:57
12/19 anonim válasza:
Én leginkább Hannára.
Teljes mértékben azonosulni tudok vele. Teljesen egyezek azzal is, ami a "véleménye" a közösségi oldalakról.
13/19 A kérdező kommentje:
nem tudom, hogy miért lett mindenki lepontozva, de én mindenkit felpontoztam :D
2021. jún. 17. 12:15
16/19 Sasha Szedlák válasza:
Reni Virág. Virág azért mert ugyanolyan a zenei stílusunk, vidám színes cuccokban járok. Renire azért mert szeretek olvasni és jók a jegyeim.
17/19 anonim válasza:
Én belsőre Kinga és egy kicsit Reni, mert imádok olvasni, viszont nem vagyok olyan félős mint ő de külsőre sztem senkire nem hasonlítok igazán
18/19 anonim válasza:
Leginkább Hanna, egy kis Renivel és Kingával.
19/19 anonim válasza:
Virág Kinga VIvi Keveréke
Virág:Sokszor vagyok kicsit bolond(:
Kinga:Sokszor vagyok határozott
Sára:Azonos problémánk van
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!