Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért van az hogy a nagy...

Miért van az hogy a nagy nyári szabadságról úgy megyek vissza hogy fáradtabbnak és kiégettebbnek érzem magam mint előtte?

Figyelt kérdés
Ha csak belegondolok hogy vissza kell menni abba a közegbe az összes megszerzett feltöltődésem egy pillanat alatt elillan. még annyi kedvem sincs az egészhez mint mielőtt eljöttem pedig addig se volt sok.
aug. 12. 09:03
 1/9 anonim válasza:
76%

Nem kedv kérdése:D

Egyébként tegnap is dög meleg volt, és egészen péntekig kitart lehet azért.

aug. 12. 09:08
 2/9 anonim ***** válasza:
0%

Vótmá Balázska (kb. minden évben van a kérdésnek egy változata):

https://www.gyakorikerdesek.hu/emberek__emberi-tulajdonsagok..

aug. 12. 09:14
 3/9 anonim ***** válasza:
80%
Mert utálod a munkád és ez lelkileg és testileg is előre lemerít.
aug. 12. 09:15
 4/9 anonim ***** válasza:
29%

Ez a váltakozó időjárás is tehet róla. Nem tudom, akik azt mondják hogy Magyarországon 2 hónapja egy csepp eső sincs azok hol élnek, mert volt. Nehéz ehhez alkalmazkodni, hogy egyszer 2-3 hétig tartó kánikula van majd hirtelen ősz lesz, majd visszajön a kánikula 1 hétre... Ezekre a hosszas kánikulákra sincs a szervezetün felkészülve, egy spanyol ismerősöm mondta is, hogy nem szereti a magyar nyarakat, mert hidegek, de az utóbbi időkben elég türhetőek, de ő onnan is jött, ahol ehhez szokott hozzá, míg mi nem ilyen területen élünk.

A sok negatív hatása mellett az esték sem pihentetőek, amikor az ember este 9-kor lemegy, olyan mintha zsákot húztak volna a fejére, nincs levegő, a lakásban a levegőtlenség és a meeg is ébrentartja az embert, klímára nem mindenkinek futja megnem is mindenki szereti. Sokan irigylik az irodásokat, de természetesen minden irodában van 2-3 klímaellenes aki fázik, fájnak az izületei, meg fog fázni, jaj a háta, aztán b.ssza is le a klímát, amíg a többiek megdöglenek a melegben...

Ahogy írtam durván váltakozó időjárás sem jó, májusban például mosott szar az emberek többsége, én tavaly készítettem 2 képet, hogy egyik májusi héten rövidgatya-topban voltam, a rákövetkezőn meg pulóver-kabátban. Kb ilyen változások vannak, amik nagyon megterheli az ember szervezetét. Volt egy vizsgám tavaly novemberben és most májusban. A novemberi alatt végig tele voltam energiával, a májusin meg félkómás voltam, nagyon hamar elfáradtam.

Tehát ezek a nyári időjárásváltozások is keményen leszívják az embert és nehezebb fenntartani a kipihentség érzetét.

aug. 12. 09:25
 5/9 anonim ***** válasza:
87%

Mert nem jó közegbe mész vissza.

A nyaralás pedig nem igazi myaralás, hanem menekülés.

aug. 12. 09:38
 6/9 anonim ***** válasza:
83%
Nyilván jó szar munkahelyed van. Én ugyanígy voltam vele, amikor pocsék helyen dolgoztam.
aug. 12. 10:01
 7/9 anonim ***** válasza:
75%
Mentálisan kellene rendbetenni magad és megtanulni a jelenben élni. Addig hiába erőlködsz ez lesz mindig.
aug. 12. 10:06
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Ezt hívják kiégésnek. Nekem minden hétköznap így indul. Üdv a klubban! 🥂
aug. 12. 14:27
 9/9 anonim ***** válasza:
84%

Azt mutatja mennyire szereted a munkahelyed.

Nekem is volt munkahely amit utáltam. Egyszer 3 hétig elvoltam, alatta teljesen lenyugodtam és a dohányzással is leálltam. Visszamentem és a het közepére újra dohányoztam és újra feszüpt voltam.

aug. 12. 14:49

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!