Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Van olyan régi, esetleg...

Van olyan régi, esetleg gyerekkorotokban történt esemény, árulás, amit azóta se hevertetek ki?

Figyelt kérdés
aug. 12. 07:47
 1/1 anonim ***** válasza:
83%

Elváltak a szüleim kb 3-4 éves koromban. Csórók voltunk. Nem nagyon kaptam édességet, csak szülinapkor egy tortát anyámtól amit hetekig hallgattam hogy milyen drága volt, hány órát dolgozott érte, stb.. Apám sosem vett ajándékot, de eljött szóban felköszönteni, majd anyám illemből adott neki tortát elvitelre. Voltak vagy 6an ( 2 új gyerek, élettárs, apám szülei, apám) így több mint a felét vitte is. Én egy szeletet kaptam. Azért aztán megérte hallgatni, milyen sokba kerülök..

7-8éves koromtól már nem is kértem tortát. Apám mondta is, hogy milyen fösvény kis r0hadt gheci vagyok :) hozzáteszem, ő viszont sose adott nekünk a kölykei tortájából.

Másik; elütötte a macskánkat a kocsi. Állatorvoshoz nem lehetett vinni, mert drága volt. Nekem nem volt semmi pénzem, 6-7 éves voltam. Eltűnt a helyéről a sérült macska...később megtudtam, hogy anyám baltával fejbe verte hogy "ne szenvedjen".

Semmi gyerekkori játékom, babaruhám nem maradt meg,mert anyám mindet szétosztogatta. Jól esett volna legalább egy emlék.

aug. 12. 08:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!