Mit tennél, ha egy sok emberes eseményen/rendezvényen rád jönne a nagydolog?
Például egy ballagási ebéden vagy, esetleg munkatársaiddal egy bármilyen rendezvényen.
Nagyon csikar a hasad és még órákig tartana az esemény...
Csak egy férfi WC és egy női WC van... Rögtön az ebédlő mellett, és nincs zene...
Csak egy kis ablak van a WC-n, nincs szellőztető rendszer...
És vékonyak a falak...
#2 Ezért igyekszek mindig zsebben tartani 1-2 papírzsepkendőt. Ezen kívül nyilvános helyen mindig először kipróbálom, hogy működik-e az öblítés és zárható-e az ajtó.
A kérdésre meg a válaszom az eseményről függ. Kötetlenebb családi/munkahelyi evős-ivós-beszélgetős rendezvényen csak felállok és kimegyek. Ha mondjuk valami kötöttebb előadás/tanóra/színdarab jellegű, akkor igyekszek megvárni a végét vagy a szünetet. Hacsak nem nagyon sürgős.
Ezek szerint leülsz papír nélkül? 🤢
Széthúzom a farpofáim, évekig voltam kollégista, tudok halkan fosni.
De ilyen rendezvényen még sosem voltam, hogy se zene ne legyen, meg a vendégek se beszélnek egymással, síri csöndben vannak... Mondjuk most, hogy belegondolok, nemrég voltam temetésen, ott tényleg kínos lett volna a halotti tor alatt fosni, de a bankettek szerencsére általában nem így néznek ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!