Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mit tennél, ha egy sok emberes...

Mit tennél, ha egy sok emberes eseményen/rendezvényen rád jönne a nagydolog?

Figyelt kérdés

Például egy ballagási ebéden vagy, esetleg munkatársaiddal egy bármilyen rendezvényen.

Nagyon csikar a hasad és még órákig tartana az esemény...

Csak egy férfi WC és egy női WC van... Rögtön az ebédlő mellett, és nincs zene...

Csak egy kis ablak van a WC-n, nincs szellőztető rendszer...

És vékonyak a falak...

2024. jún. 13. 10:51
A kérdező szavazást indított:
Bemegyek a WC-re
Visszatartom, bármennyire is kell menni
Kitalálok valami kifogást és hazamegyek (Visszajövök később)
21 szavazat
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem nagyon voltam még olyan rendezvényen ahol mindenki síri csendben hallgatózik a budiajtónál. Amúgy bemennék és intézném a dolgom, ha nagyon olyan a hely hogy kihallatszana akkor max csobogtatom a vizet a mosdóban addig 😅 de rendezvényhelyszíneken, éttermekben azért általában ennél “eldugottabb” helyen van a mosdó és a nagy társaság se csendes.
2024. jún. 13. 11:05
 2/8 anonim ***** válasza:
96%
Bemegyek és amilyen szerencsés vagyok, a klotyón ülve venném észre, hogy még WC-papír sincs.
2024. jún. 13. 11:06
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

#2 Ezért igyekszek mindig zsebben tartani 1-2 papírzsepkendőt. Ezen kívül nyilvános helyen mindig először kipróbálom, hogy működik-e az öblítés és zárható-e az ajtó.

A kérdésre meg a válaszom az eseményről függ. Kötetlenebb családi/munkahelyi evős-ivós-beszélgetős rendezvényen csak felállok és kimegyek. Ha mondjuk valami kötöttebb előadás/tanóra/színdarab jellegű, akkor igyekszek megvárni a végét vagy a szünetet. Hacsak nem nagyon sürgős.

2024. jún. 13. 15:01
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

2#

Az alsóneműd még ott van.

2024. jún. 13. 16:38
 5/8 anonim ***** válasza:
77%

Ezek szerint leülsz papír nélkül? 🤢

2024. jún. 13. 16:51
 6/8 anonim ***** válasza:
Ha bemegy, akkor bemegy...
2024. jún. 13. 18:07
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Széthúzom a farpofáim, évekig voltam kollégista, tudok halkan fosni.

De ilyen rendezvényen még sosem voltam, hogy se zene ne legyen, meg a vendégek se beszélnek egymással, síri csöndben vannak... Mondjuk most, hogy belegondolok, nemrég voltam temetésen, ott tényleg kínos lett volna a halotti tor alatt fosni, de a bankettek szerencsére általában nem így néznek ki.

2024. jún. 14. 00:59
 8/8 Senior Séf ***** válasza:
100%
Bemegyek és elintézem a dolgomat. Az vesse rám az első követ, aki a saját kuláját ki tudja izzadni.
2024. jún. 14. 15:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!