Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Diplomás embereknél nem...

Diplomás embereknél nem szégyen a trágárság?

Figyelt kérdés
Vagyis nem azzal van a gond, ha valaki ideges és akkor úgy fejezi ki magát, de ha nyugodt pillanataiban is minden második szava a "b.meg", "k.rva", "g.ci", stb, az valahol nem okés. Én meg azt veszem észre sokan direkt így beszélnek, hogy mutassák mennyire lázadóak a hagyományos, konzervatívabb viselkedési kultúra ellen. És nem is gyári munkások, hanem diplomás, úgymond "értelmiségi" emberek. De miért ez a menő, miért ezzel kell kitűnni?

aug. 10. 13:12
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
44%

Ma már olyan szinten le van degradálva az oktatás, hogy az így önmagában, hogy "diplomás" kb. semmit nem jelent.

De egyébként gáz, végzettségtől függetlenül, ha valakiből ömlik a trágárság.

Bárkivel előfordulat, hogy kicsúszik egyszer-egyszer, de aki kötőszóként használja az nagyon proli

aug. 10. 20:54
 12/15 anonim ***** válasza:
52%

El kell menni az Egyetem térre, az ELTE jogi kar elé és ott sétálgatni kicsit. Ugye ott tanul jövőnk fényes jogásznemzedéke, az igazság bajnokai.

Annyi közönséges, primitív csajt még nem hallottam beszélni, mint ott, a hallgatók között. Téma : pia, cigi, menőzés és annak kitárgyalása,ki kiket és hol szopott le és hol fog leszopni a hétvégi buliban.

A srácok sem jobbak,mert azok azt tárgyalják ki, melyik csaj olyan mint egy porszívó és melyikbe férne bele két farok is.

Kötőszavakat nem is említem, és azt a harsány,debil röhögést,ami mindezt kíséri.

A diploma önmagában semmi. Ha a lufit arannyal vonják be, akkor sincs benne semmi...

Legközönségesebbek a diplomások, sajnos.Nem csak az én véleményem.

aug. 11. 06:38
 13/15 anonim ***** válasza:
51%

#12, lehet velem van a baj, de ezzel mi a gond?! Én is az ELTE-re jártam, igaz nem a jogi karra. De attól, hogy akiket hallottál oda járnak, attól még fiatalok. Egy egészséges 20 év körüli embernek ezek sokszor a beszédtémái egymás között. Ez szerintem mindig is így volt. Attól hogy valaki egyetemre jár, általában nem fog cölibátust vállalni és nem lesz szabadidejében a 17. századi angol irodalom a legkedvesebb beszédtémája.

Sőt, kapasztodj meg! Én gimnáziumba katolikus iskolába jártam. Elég jó nevű iskola, a felvételik meg OKTV-k alapján. A legjobb országos litán is mindig rajta van. Ennek ellenére mi sem voltunk szentfazekak. Egymás előtt ugyanúgy káromkodtunk. Jó, nyilván a papok előtt nem eresztettük el magunkat, meg nem akkor csináltuk mikor templombe kellett menni. A "porszívózás" meg már akkor ment. Osztálykirándulásokkor dugópartik, a felügyelő tanárok, papok háta mögött, 16-17 évesen... és ez egy elit katolikus gimnázium, nem egy legutolsó szakmunkásképző. Akkor ezt most szégyellni kellene?! Sokan elég sokra vittük ami a későbbi tanulmányokat, munkát ilelti, lett azóta sokaknak normális családja.

Szerintem az, hogy egymás között hogy beszélnek az emberek egy baráti társaságban, az nem iskolai végzettséghez kötött. Egy kocsmában két egyetemen végzett ember sem fog piperkőcködni. Az lenne inkább a furcsa, ha így tennék. És igen, egyetemet végzett emberek is járnak kocsmába, nem kizárólag az operába! Akkor van gond, ha valaki ezt nem tudja a helyén kezelni és más szituációban, munkájában, hivatalos helyen is ezt a káromkodós stílust veszi fel. Szerencsére ilyen azért nem sok van. És szerintem ez nem függ feltétlenül az iskolai végzettségtől. Egy portástól sem evidens, hogy folyamatosan megállás nélkül káromkodik. Meg egy magasan pozícionált vezetőtől sem, hogy baráti társaságban, egy buliban, főleg ha kicsit be van csicsenntve, egy b+ se hagyhatja el soha a száját mert az szentségtörés lenne. Ne legyünk már ennyire álszentek!

aug. 11. 08:02
 14/15 anonim ***** válasza:
0%
Idegesen is szégyen. Az értelmiség árulói az ilyenek. Közönséges aljanép.
szept. 3. 10:26
 15/15 anonim ***** válasza:
0%
13: Undorító a kétszínűségetek, moral insanity-k vagytok, a hit elárulói.
szept. 3. 10:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!