Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Felmondáskor van értelme...

Felmondáskor van értelme elmondani a főnöknek minek tartom őt valójában? Kerülve a trágárságot, de nem kerülgetve az őszinteséget?

Figyelt kérdés

Szóval elmondani neki hogy egy utolsó piti rongy gerinctelen nulla alaknak tartom és tartottam mindig is, csak nem mondtam ki mert kellett az állás. Már nem kell az állás van másik, más kimondhatom.

Van-e értelme?

2021. nov. 14. 11:00
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%
Minek. Már nem lesz vele kapcsolatod.
2021. nov. 14. 11:02
 2/18 anonim ***** válasza:
100%

Nincs értelme.

A saját lelki békéd érdekében engedd el a dolgot.

Mind ismerjük az ilyen főnökölet, én is ilyennek dolgozok, nem fogja úgyse felfogni a dolgot, te meg ne stresszelj ezen.

2021. nov. 14. 11:05
 3/18 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nincs, ettől függetlenül volt, akinek megmondtam, hogy növesszen gerincet, és ráb@sztam az ajtót, de elhiheted, hogy nem hatotta meg :D Viszont tuti én voltam az első ilyen a kis életében.
2021. nov. 14. 11:07
 4/18 A kérdező kommentje:

"A saját lelki békéd érdekében engedd el a dolgot."

NA PONT A saját lelki békém érdekében akarom megmondani még most amíg még tehetem. PONT AZÉRT: úgy érzem ezzel évek óta tartozom magamnak és ez az utolsó alkalom hogy élőben megtehetem!!

Életem végéig bánni fogom ha nem mondom el neki hogy egy szardarabnak tartottam őt mindig is.

2021. nov. 14. 11:07
 5/18 anonim ***** válasza:
100%
Én mikor jogosítványt szereztem,elmondtam a volt oktatómnak,hogy minek is tartom őt. Kerek perec.sokkal jobb lett utána. Ő meg tudomásul vette.
2021. nov. 14. 11:14
 6/18 anonim ***** válasza:
73%
Oszt most attól, hogy átmész alpári parasztba, helyre fog állni a lelki békád?
2021. nov. 14. 11:19
 7/18 A kérdező kommentje:

"átmész alpári parasztba"

Tán olvasd el a kérdésemet. "Kerülve a trágárságot, de nem kerülgetve az őszinteséget?"

Mit nem értesz?

És ha át is megyek parasztba. Ő évekig az volt velem, én utoljára 5 percig nem lehetek az vele???

Vagy hogy???

2021. nov. 14. 11:20
 8/18 anonim ***** válasza:
48%
Oké Bazsi.
2021. nov. 14. 11:23
 9/18 anonim ***** válasza:
100%
"nem mondtam ki mert kellett az állás." ha akkor nem volt gerinc ne most növeszd ki , mert így semmivel sem leszel jobb mint a főnök
2021. nov. 14. 11:38
 10/18 anonim ***** válasza:
100%
Reggel óta itt vergődsz apám inkább pihenj, mozdulj ki valahova.
2021. nov. 14. 11:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!