Felmondáskor van értelme elmondani a főnöknek minek tartom őt valójában? Kerülve a trágárságot, de nem kerülgetve az őszinteséget?
Szóval elmondani neki hogy egy utolsó piti rongy gerinctelen nulla alaknak tartom és tartottam mindig is, csak nem mondtam ki mert kellett az állás. Már nem kell az állás van másik, más kimondhatom.
Van-e értelme?
Nincs értelme.
A saját lelki békéd érdekében engedd el a dolgot.
Mind ismerjük az ilyen főnökölet, én is ilyennek dolgozok, nem fogja úgyse felfogni a dolgot, te meg ne stresszelj ezen.
"A saját lelki békéd érdekében engedd el a dolgot."
NA PONT A saját lelki békém érdekében akarom megmondani még most amíg még tehetem. PONT AZÉRT: úgy érzem ezzel évek óta tartozom magamnak és ez az utolsó alkalom hogy élőben megtehetem!!
Életem végéig bánni fogom ha nem mondom el neki hogy egy szardarabnak tartottam őt mindig is.
"átmész alpári parasztba"
Tán olvasd el a kérdésemet. "Kerülve a trágárságot, de nem kerülgetve az őszinteséget?"
Mit nem értesz?
És ha át is megyek parasztba. Ő évekig az volt velem, én utoljára 5 percig nem lehetek az vele???
Vagy hogy???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!