Felmondáskor van értelme elmondani a főnöknek minek tartom őt valójában? Kerülve a trágárságot, de nem kerülgetve az őszinteséget?
Figyelt kérdés
Szóval elmondani neki hogy egy utolsó piti rongy gerinctelen nulla alaknak tartom és tartottam mindig is, csak nem mondtam ki mert kellett az állás. Már nem kell az állás van másik, más kimondhatom.
Van-e értelme?
2021. nov. 14. 11:00
11/18 anonim válasza:
Nekem hónapokkal később is fontos volt. Feedback címmel emailt írtam a régi hely hr-esének, ahol az összes szerintem nem helyes viselkedésformát nevesítettem, amit vezetők tanúsítottak. Nem volt hozzá bátorságom, míg ott dolgoztam.
12/18 anonim válasza:
Nem.
Viszont neten a munkahelyi értékeléshez oda tudsz írni névtelenül
13/18 anonim válasza:
Nem, te sem vagy jobb valójában.
14/18 A kérdező kommentje:
"Viszont neten a munkahelyi értékeléshez oda tudsz írni névtelenül"
és azt élő ember el nem olvass majd soha. ez nem egy nagy neves cég, ez egy jóskapista káefté. a kutyát se érdekli csak aki ott dolgoz(ott)
2021. nov. 14. 12:59
15/18 anonim válasza:
Google értékelést de el szoktak olvasni
16/18 A kérdező kommentje:
Jó hagyjuk már . Majd talán valaki Ha esetleg elolvassa... ez nekem édeskevés.
2021. nov. 14. 13:07
17/18 anonim válasza:
Akkor irány a Blikk vagy a Fókusz, esetleg NLC
18/18 anonim válasza:
Szerintem akkor van értelme, ha higgadtan és konstruktív kritikaként tudod mondani, példákkal alátámasztva. Akármennyire nem károkodva mondod el, az ilyen "csak hogy tudjad, egy utolsó inkorrekt alak vagy, öröm innen elmenni"-féle üres odamondásoknak nincs értelme, csak magadat járatod le.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!