Mi értelme van valakit így figyelgetni?
Ez nem szerelem elso. Tevedes.
Nekunk pont ezzel rontotta el az egeszet a parom
2 honapig volt köd.
Ezutan csak a netes tevekenysegeimet figyelte mikor vagyok online kit like olok stb.inkabb volt a telefonban es kutakodott utanam minthogy velem szemelyesen lett volna!
Folyamat szamonkeresek jottek es idegileg kicsinalta magát es már mindenben azt latta hogy csalni akarom. Elszakadt a valosagtol.
Aztan megfenyegetett hogy ő is ezt fogja tenni.(mit..?)
Elkezďett neten ismerkedni csajozni aláásta a bizalmam es az egesz kapcsolatunk alapját is egyuttal.
Es azt mondja na most nekem is ugy kell neki hinnem ahogy ő is rakenyszerult csak a szavaimban hinni.hogy ő hű.
Szal ne mond nekem 1. hogy EZ szerelem.
Aki szerelmes az REPKED, eszreveszik mások rajta, hogy feldobott es ragyog!
Aki nyomoz az a kapcsolatot fúrja szét. Az tele van a parjárol negativ gondolattal!az a párjában ellenséget árulót akar látni!az a párját számonkeri es alaptalanul bántja!es nem hagyja repkedni..
Hu sokaknak a feltekenyseg a szerelem meg a masikat mikor rajta akarják kapni valamin:D
Majd rajonnek hogy nem az a szerelem.
A szerelem amikor a masik bizik benned es jot hisz rolad es orommel gondol rad.
Nem az a szerelem amikor azt keresed a masikban hogyan ver téged át es egy árulonak akarod latni es szenvedsz es bántod a masikat.
Ez nem az amikor neked ez kell ezt keresed ezert szakad le kormod meg guvvad a mobilon a szemed hogy vajon a szemét onlone van de nem nekem ir.
Ez még csak nem is szeretet.
Ez sima birtoklas csak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!