Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Egyes embereknek miért olyan...

Egyes embereknek miért olyan nehéz a pénzt kiadni a zsebükből olyan esetben is amikor valamit időre kell fizetni?

Figyelt kérdés

És ilyenkor megvàrjàk az utolsó hatàridőt.Nem azért mert nincs pénzük hanem hogy ne kelljen kiadni addig kezükből.Pedig a villanyszàmlàt akkor is ki kell fizetni ha megvàrom az utolsó napot közbe meg előbb is belehetne fizetni.

Vagy amit most tapasztaltam jelentkeztünk egy útra egy baràtnővel.Mikor talàlkoztunk hogy elmegyünk kàvézni és előtte befizetjük az előleget àllitolag elfelejtette,pedig nem szokott elfelejteni dolgokat.Így befizettem én kettőnknek ő meg megadja.Nem arról van szó hogy nem fogja megadni így én veszem le a szàmlàmról és vàrok.Ami miatt ez szemet szúr hogy szereti lekerekiteni az osszeget lefelé és nézné hogy 100 forintokat megtartson.Erre màr felfigyeltem kàvézóban is.Sőt egyszer amit én az én részemből otthagytam baksisnak a pincer nem hallotta és visszaadta ő meg megtartotta.Vagy ami euroban volt fizetve mashol,o forintba adta nekem vissza persze nem ugy szamolta ahogy kell ott megmaradt neki 400-500ft.Vagy kavezoban az egesz fogyasztasbol mondtam a sutire meghivom.Végül a narancslét se fizette🙂csak a kavet meg a vizet es fel volt haborodva hogy a pincer fizetos vizet hozott a sutemeny mellé mikor kértük tőle.Külföldön voltunk a német nyelv alapszinten megy az is lehet ott ez a szokàs ha vizet kérnek.

Most az utazàs màsik részét kellene fizetni ő a foglalóval is jön nekem.Látom megint húzódzkodik amikor írtam mikor hol talàlkozzunk ő nem tudja ha fog taxit odaér- e időben még nem zàr az utazàsi iroda.Mondta inkàbb ideadja a pénzt én meg fizessem be holnap kettőnknek.Mondtam rendben ma este 20h- ig behozhatja a munkahelyemre a pénzt.Szűkszavúan írt,vàlaszolt az utolsó üzenetre lajkot dobott.Aztvse tartom kizàrtnakb valami miatt nem hozza.Arra hogy hogy van nem vàlaszolt,nem is köszönt mikor írta a vàlaszt.Tudom nem az a gond hogy nem jönne,ebben megbizhato.A gond az hogy ket hettel elobb kell fizetni es ki kell adni a pénzt a kezéből...pedig most kapott fizetést újsàgolta a múlt héten.Neki az megfelelő lenne ha én befizetem ahogy volt pàrszor ő meg ideadja a pénzt az utazàs hetén.Most nem így lesz.Sok apró dolog volt vele így pénzzel màr néhànyszor 1-2 alkalommal a véletlennek tudtam be...Aztàn csodàlkozik olyan munkaadokat fog ki akik garasosak.

aug. 8. 08:21
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Van egy ismerősöm, aki ilyen: tiszta agybeteg szerintem a legtöbb így nemgondolkodó egyed.
aug. 8. 18:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!