Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mennyi időt szántok önfejleszt...

Mennyi időt szántok önfejlesztésre naponta?

Figyelt kérdés

Már lassan 1 éve szerintem elég sok időt szánok önfejlesztésre naponta. Dolgozom is mellette 8 órába természetesen.

3 órát, ami konkrétan ezekből a dolgokból áll:

-Mindig tanulok valami újat, vagy nyelvet, vagy épp ami érdekel (1 óra)

-Edzem, jógázom (1 óra)

-Meditálok, légzőgyakorlatokat végzek (1 óra)

Szerintem kicsit sokat vállaltam, de igazából ráérek, nincs párkapcsolatom jelenleg. De ha lenne, valószínűleg nem lenne ennyi időm ezekre.

Ti mennyi időt szántok erre és miket csináltok?

aug. 6. 16:32
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
10 Az egyetemi tanulás nekem nem önfejlesztés. Én egyetem miatt tanulok. Nekem az oda vezető út volt önfejlesztés, hogy eljussak addig, hogy képesnek tartsam rá magam, akkor is mikor a közelebbi ismerőseim le akarnak beszélni róla és kevésnek tartanak hozzá. És gyerekkori traumákat próbáltam megismerni és oldani plusz egyebek. Amikkel most olyan szinten nem fogok tudni foglalkozni. Nekem ezt jelenti az önfejlesztés, mert a nyelvtanulás és edzés az alap, hogy egészséges maradjon az ember mentálisan és fizikailag. A ráépülő dolgok, hogy fejlesztem a személyiségem, próbálok javítani a rossz szokásaimon, kitolom a határaimat nálam ott kezdődik az önfejlesztés. Persze ezt csak én gondolom így. Más meg máshogy.
aug. 8. 05:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!