Inkább csajoznál! Egy párkapcsolattól sokkal jobb életed lenne. Fejlődnél is. Jobb emberré!
2024. aug. 6. 16:34
2/11 anonim válasza:
Önismeretben, mentális egészségben, ezekből kifejlődő soft skillekben sokkal többet kéne fejlődni. Szerintem az emberek 90%-a úgy áll, hogy ez kéne prioritást élvezzen
2024. aug. 6. 16:45
3/11 anonim válasza:
Egyetemre járok, dolgozok, családom van. Nincs időm bohockodni.
2024. aug. 6. 17:02
4/11 anonim válasza:
Én 2018-2019-ben, valamint 2021-2022-ben jártam egy-egy képzésre. Az első valóban ilyen "önfejlesztési terület" volt. Gondoltam hasznosítom... A 2.-kkal, amikor végeztem, pár kolléga ötletét átgondolva jelentkeztem a szakmai vezetőnél, hogy hasznosítani szeretném a megszerzett tudásomat.
Úgy le lettem állítva, mint a huzat.
Úgyhogy az önfejlesztésről részemtől csak ennyit...
2024. aug. 6. 17:10
5/11 anonim válasza:
Konkrétan hogy kell elképzelni a napi egy óra meditálást és légzőgyakorlatokat? Azt kicsit sokallom. Látszik, hogy nincs még gyereked, családod, mert elég sok szabadidőd van, ami persze tök jó.
2024. aug. 6. 21:15
6/11 anonim válasza:
35 percnyi térdgyakorlat, amivel az ottani izmokat erősítem, mozgatom át, illetve kb. 10-20 percnyi Duolingo. Többre sajnos nincs időm, inkább passzívan gyakorlom, használom a tanult nyelveket (célnyelveken történő olvasás, podcast-ek hallgatása, illetve sorozatok és videók eredetiben nézése).
2024. aug. 6. 22:20
7/11 anonim válasza:
Valaki elmagyarázná mi a tököm az az önfejlesztés? Mindenhol látom, de senki se magyarázta el még mi ez.
2024. aug. 6. 23:14
8/11 anonim válasza:
Faja hogy van napi 3 órád erre. Egy év alatt hova fejlodtél ?
2024. aug. 7. 02:00
9/11 anonim válasza:
1 éve még napi 1-2 órákat. De most egy darabig nincs rá időm tanulás miatt. Bár nekem teljesen máshogy kellett önfejlesztenem, mint másoknak.
2024. aug. 7. 12:18
10/11 anonim válasza:
9: a kérdező a tanulást is önfejlesztésnek tekinti.
7: ezzel az erővel az egyetem/tanfolyam, a munka, bármely hobbi lehet önfejlesztés. És ha pl. eljársz a barátaiddal szórakozni, akkor a szociális készségeidet fejleszted. Ha megeteted a kutyádat, attól is jobb ember leszel, mert gondoskodsz, törődsz, felelősséget vállalsz, és ezt nap mint nap kitartóan űzöd. Tulajdonképpen akkor bármi lehet önfejlesztés? Vagy nem? Kezdem én se érteni, hol a határ, mi tartozik ide.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!