Mennyi időt szántok önfejlesztésre naponta?
Már lassan 1 éve szerintem elég sok időt szánok önfejlesztésre naponta. Dolgozom is mellette 8 órába természetesen.
3 órát, ami konkrétan ezekből a dolgokból áll:
-Mindig tanulok valami újat, vagy nyelvet, vagy épp ami érdekel (1 óra)
-Edzem, jógázom (1 óra)
-Meditálok, légzőgyakorlatokat végzek (1 óra)
Szerintem kicsit sokat vállaltam, de igazából ráérek, nincs párkapcsolatom jelenleg. De ha lenne, valószínűleg nem lenne ennyi időm ezekre.
Ti mennyi időt szántok erre és miket csináltok?
Én 2018-2019-ben, valamint 2021-2022-ben jártam egy-egy képzésre. Az első valóban ilyen "önfejlesztési terület" volt. Gondoltam hasznosítom... A 2.-kkal, amikor végeztem, pár kolléga ötletét átgondolva jelentkeztem a szakmai vezetőnél, hogy hasznosítani szeretném a megszerzett tudásomat.
Úgy le lettem állítva, mint a huzat.
Úgyhogy az önfejlesztésről részemtől csak ennyit...
9: a kérdező a tanulást is önfejlesztésnek tekinti.
7: ezzel az erővel az egyetem/tanfolyam, a munka, bármely hobbi lehet önfejlesztés. És ha pl. eljársz a barátaiddal szórakozni, akkor a szociális készségeidet fejleszted. Ha megeteted a kutyádat, attól is jobb ember leszel, mert gondoskodsz, törődsz, felelősséget vállalsz, és ezt nap mint nap kitartóan űzöd. Tulajdonképpen akkor bármi lehet önfejlesztés? Vagy nem? Kezdem én se érteni, hol a határ, mi tartozik ide.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!