Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Naponta kb mennyi időt töltött...

Naponta kb mennyi időt töltöttök zene hallgatással?

Figyelt kérdés

És milyen stílusú zenéket hallgatok?

Van saját lejátszási listátok is?

És min hallgatok zenéket?

2024. jún. 2. 12:32
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%

3-4

alternatív

van

Spotify

2024. jún. 2. 12:36
 2/17 anonim ***** válasza:
100%

Ha egy átlagos munkás nap van, akkor minimális időt. Néhány perc, amíg beérek dolgozni.

Néha mikor hosszabb útra megyek olyankor hallgatok zenét, ha éppen nincs semmi podcast, ami érdekel.

Nincs fix stílusirányzatom. Ami tetszik, az jöhet a listára.

Youtube premiumot használok.

2024. jún. 2. 12:43
 3/17 anonim ***** válasza:
100%
Nálam egész nap megy hangfalról a zene, ha elmegyek itthonról, akkor is egyből rakom be az airpodsot. Tehát szerintem 10 órám simán elmegy zenehallgatással egy nap. YouTube musicom van. Az hogy épp milyen zenét hallgatok, az attól függ milyen a hangulatom vagy mit csinálok éppen. Edzés közben hardstyle, amúgy meg reggeaton vagy minimal techno, hangulattól függően. Saját playlistjeim vannak amiket ilyenkor el szoktam indítani keveréssel hogy meglepetés legyen hogy mi a következő szám :D Minden playlistemen kb 3 órányi zene van (60-70 szám), úgyhogy elég változatos.
2024. jún. 2. 12:46
 4/17 A kérdező kommentje:
Retro 90-es zenéket senki nem tesz a lejátszási listába pl?
2024. jún. 2. 12:51
 5/17 anonim ***** válasza:
100%
#4 nagyon ritkán szoktam hallgatni '90-es eurodancet (Ice MC, Corona, La Bouche, Maxx) de az nagyon hangulatfüggő. Csak néha jön rám hogy jó lenne kicsit lötyögni. #3 voltam
2024. jún. 2. 12:53
 6/17 anonim ***** válasza:
Én szoktam 90-es zenéket hallgatni, de azt inkább a kocsiban. Otthon semmit. Ha elmegyek futni, akkor meg inkább rock. Aws, Mudfield, Depresszió, Slipknot, Disturbed, Soad és társai…
2024. jún. 2. 12:59
 7/17 anonim ***** válasza:

Változó, hogy mennyit hallgatok zenét, van hogy csak 10 percet, van hogy 3 órát. De fül- vagy fejhallgató szinte mindig van nálam.

Min hallgatom? Mobil vagy számítógép, Spotify-al.

Van-e lejátszási listám? Van pár.

Itt van a listáim egy része (ennyi fért csak ki a képernyőre): [link]

A görgetősáv alapján látszik, hogy még kb. 3x ennyi listám van, mint amennyi a képen látszik.

Sokféle zenét hallgatok, rock/metal/punk, pop, hip-hop, afrobeats, drum'n'bass, gregorián kóruszene, hardcore/hardstyle/gabba/schranz, instrumentális zongora-cselló művek, indiai instrumentális zenék, chillout, folk, trance, house, van külön német nyelvű zenei playlistem, van két ambient listám is, és gyűjtöm a hindu vallási dalokat is, mert szeretem őket.

2024. jún. 2. 13:07
 8/17 anonim ***** válasza:

Hétköznapokon szinte egész nap, hétvégente 2-3 óra míg utazok haza/vissza.

Általában youtube, de van, hogy nem hajlandó menni rendesen mobilnetről, azokra az esetekre van letöltve egy mp3 lejátszó is, 2 lista összesen kb. kb. 10 órányi zenével. Yt-n van lejátszási listám, de sokszor hallgatok random youtube által összerakott mix listát, mert mindig dob be valami újat ami tetszik.

Stílus változó, de lényegében majdnem minden ami nem annyira populáris. Hardstyle, j-rock, melodic d&b, hands-up, régebbi bulis zenék (Cascada, Groove Coverage, Gigi d'Agostino, stb.), scream trap, pop-punk, melodic dubstep, stb. De legalább hetente egyszer felcsendül a hegyekbe fönn és a dübörög a ház is, mert miért ne:D

2024. jún. 2. 13:10
 9/17 anonim ***** válasza:
Spotify, leginkább goa trance, és van egy jó sony fejhallgatóm.
2024. jún. 2. 13:10
 10/17 anonim ***** válasza:
2 óra amit utazással töltök, plusz munkában néha berakom a fülest, ha megunom amit a kollégák hallgatnak épp, szóval olyan átlag 4-5 óra. Teljesen vegyes miket hallgatok, egy rakás listám van Spotifyon, vannak tematikusak de van olyan is amibe csak beszórom az összes számot műfajtól függetlenül ami tetszik, azt szoktam a leggyakrabban hallgatni shufflen szóval mindenfélét hallgatok.
2024. jún. 2. 13:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!