Miért mondgyak az emberek a hobbiaik közé a zene hallgatást?
Most komolyan
van olyan ember aki nem hallgat zenét
Én pl nem hallgatok zenét már évek óta. Tinikoromban a hobbim volt, reggeltől estig ment, bármit is csináltam. Koncertekre is eljártam. Folyamatosan vettem a zenei magazinokat. Gitározgattam. Szóval összességében elmondható hogy aktívan foglalkoztam a zenével, a hobbijaim közé tartozott.
Ma meg idegesít minden zaj, nem szoktam zenét hallgatni. Inkább olvasok.
Egyébként általában arra mondják az emberek hogy a hobbijuk, amit nagyon szeretnek. Aki a zenehallgatást mondja a hobbijának, az csak annyit akar kifejezni gondolom, hogy a zene nagyon fontos szerepet tölt be az életében.
Mindent értek
Köszi
Gondolom, hogy neki többet jelent az adott zene.
Én tiniként imádtam zenét hallgatni, mert egyes számokkal jól tudtam azonosulni, ráadásul rockot hallgattam, és nagyon tetszett ez a világ. Mindig arról álmodtam, hogy én is szegecses cuccokban meg éjfekete fűzőkben járkálok. :) Ma már ez az imádat a háttérbe szorult, pedig most, felnőttként már lehetne ezekre pénzem. Viszont még mindig szeretem a jó zenéket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!