Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Naponta mennyi időt tudtok...

Naponta mennyi időt tudtok szánni magatokra, munka után?

Figyelt kérdés
És mivel töltitek ezt az időt, amit tényleg csak magatokra fordíthattok?

#kikapcsolódás #Munka utáni
2024. jún. 6. 12:51
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
79%
17-kor végzek, éjfélig ébren vagyok, szóval alsó hangon 6-7 órát.
2024. jún. 6. 12:53
 2/11 anonim ***** válasza:
79%

Max 1-2 óra lefekvés előtt, néha kevesebb.

Általában nézek valami sorozatot olyankor.

2024. jún. 6. 12:54
 3/11 anonim ***** válasza:
55%
Semennyit. Munkanapokon már nekem reggeltől fasza tört a napnak, tehát amikor 6-kor hazaérek csak sírni van kedvem és a sarokban ülök mint valami skizofrén és reménykedem, hogy elvisz a halál. Rühellek dolgozni, munka mellett nem tudok az életre koncentrálni mert csak az utálatomra tudok koncentrálni.
2024. jún. 6. 12:57
 4/11 A kérdező kommentje:
Válts munkahelyet.
2024. jún. 6. 12:59
 5/11 anonim ***** válasza:
81%
3-as vagyok Minden munkahelyemen ilyen voltam, nem segít a váltás. Pedig aztán volt vagy 6 munkahelyem ezelőtt 25 éves koromig, mindegyiknél így éreztem. Nem nekem találták ki a Föld nevű bolygót, ahol csak munkával lehet megélni.
2024. jún. 6. 13:07
 6/11 Metionin ***** válasza:
84%
Kb. 4-5 órát, általában ezt edzéssel töltöm ki. Ha olyan időszak van, amikor nincs annyi edzés, pl. nyár 2. fele, akkor általában rajzolni szoktam.
2024. jún. 6. 13:11
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Fél napot.
2024. jún. 6. 13:23
 8/11 anonim ***** válasza:
41%
5# Gondolom gamer gyerek voltál aki annyi időt töltött online, hogy már képtelen elviselni a való élet kihívásait.
2024. jún. 6. 13:25
 9/11 anonim ***** válasza:
59%
#8 Az voltam igen, sőt mai napig gamer vagyok. Rühellem a való életet. Szívesen lennék én is streamer, influenszer de se arcom se tehetségem nincs hozzá. Mást viszont nem akarok dolgozni, most is felmondási időmet töltöm és nem tervezek új munkát, valószínűleg beledöglök.
2024. jún. 6. 13:33
 10/11 anonim ***** válasza:

Nem én vagyok a 3-as de azért ez nem olyan egyszerű.. én is váltanék, munka mellett 1-2 éve keresgélek, de semmit nem találok ami legalább ugyanannyit fizet mint a mostani, de cserébe kevesebb a munkaidő, vagy bármi módon könnyebb….

2024. jún. 6. 13:41
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!