Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Milyen a kapcsolatod főnököddel?

Milyen a kapcsolatod főnököddel?

Figyelt kérdés
aug. 5. 07:12
 1/8 anonim ***** válasza:
A közvetlen feletteseim jó fejek, nem beszélünk gyakran, de ha munkával, szabival stb kapcsolatban kell, akkor normálisak. A cég főnökét az interjú óta az elmúlt hónapokban 3-4x láttam talán elsétálni, köszöntünk és ennyi de az interjún ő is jó arc volt, egy órát beszélgettünk mindenféléről.
aug. 5. 07:30
 2/8 anonim ***** válasza:
2 lépés távolságos udvarias munkakapcsolat. Nem kell bratyiznunk, de nyilván segítjük egymást, ha arról van szó apró szívességekkel.
aug. 5. 07:40
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Jóba vagyok vele, sok mindent elnèz, ès kihúz a szarból (nèha hülyesèget csinálok) de a munka kèsz, a legjobb tudásom szerint. Van 2 lèpès távolság köztünk. Nyílt ès őszinte a beszèlgetès. Megmondhatom neki nyugodtan, hogy ezt pl egy melót lehet nem így kellett volna, meghallgatja. Szakmailag viszont sokat lehetett tanulni tőle, ès kèpes arra, hogyha megdöglünk a melótól, akkor beáll ès beválal valamenyi munkát.
aug. 5. 08:13
 4/8 anonim ***** válasza:

Nem sokat beszélünk...nem is a legjobb.

De egy szót sem szól mert úgymond túl nagy és szerteágazó a tudásom.

Amúgy elég sok balf@sz vesz körbe.-

aug. 5. 09:32
 5/8 anonim ***** válasza:
Szar
aug. 5. 10:12
 6/8 anonim ***** válasza:
Semleges a viszony vele. Amit kér a munkában, azt megcsinálom. Ezért bármikor elenged szabadságra.
aug. 5. 10:47
 7/8 anonim ***** válasza:

Közvetlen, jó kapcsolatban vagyok a közvetlen főnökeimmel. Van az a szint, amely esetében ezt helyi protokollok közé kell szorítani, de amikor nem kell magasabb beosztású emberek előtt szerepelni, akkor kölcsönös tiszteletre épített, baráti jellegű a kommunikáció is közöttünk.

A magas beosztású helyekre az utóbbi időkben pancserokat ültettek, - velük nem is érdemes semmilyen kommunikációt kezdeni, mert képtelenek leereszkedni az emberek közé. Olyan divatbohócok, akiket csak kineveztek, de a szakmát tekintve nincsenek képben, a hatalmat viszont imádják (fitogtatni) annak ellenére is, hogy sokszor azt sem tudják, merre vannak arccal. Ez van!

aug. 6. 02:53
 8/8 anonim ***** válasza:
Jo mer a sajat magam fonoke vagyok
aug. 6. 06:38

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!