Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Nők,milyen híres férfiak...

Nők,milyen híres férfiak hangját tartjátok vonzónak,szimpatikusnak?

Figyelt kérdés
aug. 3. 22:31
 1/8 Metionin ***** válasza:
100%
A mély hangokat szeretem, főleg a baritonokat. Szeretem, ha valaki szépen hangsúlyoz, nem hadar. Chris Harms, Ville Valo, Jyrki 69 hangja pl. (kifejezetten a beszédhangjuk is) nagyon kellemes. Tök vicces, de az első dolog, amikor felfigyeltem a páromra, a beszédhangja volt.
aug. 3. 22:41
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Amon amarth énekese a belépő.
aug. 3. 22:51
 3/8 anonim ***** válasza:
52%
Szeretem ha valaki gyorsan, de érthetően beszél. A túl lassú kínszenvedés, a túl gyors meg érthetetlen, valahol a pont jó az átlagnál gyorsabb. A hangszín érzelmes, de nincsenek benne ilyen hirtelen lebukások, hogy pl előadja magát jó embernek, duruzsol behízelgően, de hirtelen röfög 1-2-t néha, vagy horkant, pl szóba kerül az hogy valaki sokat keres, erre felhorkant hogy igen? Igazából a személyiség hallatszik a hangon.
aug. 4. 00:05
 4/8 anonim ***** válasza:
Bocsi ez nem is a kérdésre volt válasz.
aug. 4. 00:11
 5/8 anonim ***** válasza:
Doctor Shaun Murphy
aug. 4. 00:26
 6/8 anonim ***** válasza:

Benedict Cumberbatch

Olyan a hangja, mintha egy nagymacska dorombolna 😅

aug. 4. 08:19
 7/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
aug. 4. 10:23
 8/8 anonim ***** válasza:
Bozai József
aug. 4. 21:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!