Miért van az, hogy ha van egy híres ember, akit rajongásig szeretek, és másokkal együtt (úgy értem úgy, hogy mások is ott vannak közben) hallom mondjuk az egyik számát, látom mondjuk az egyik filmjét, látok róla képet, stb., kínosan érzem magam?
Figyelt kérdés
De ha mondjuk csak én egyedül hallom az egyik számát, látom az egyik filmjét, látok róla képet, stb., egyáltalán nem érzem magam kínosan.
Miért van ez?
Előre is köszi a válaszokat!
jún. 17. 18:20
1/5 anonim válasza:
Megfelelési kényszer miatt. Félelem attól, hogy mások nem osztják a véleményed, és elítélnek érte, vagy rosszat mondanak, kigúnyolnak.
2/5 anonim válasza:
Magadnak kitalált mátrixban illuziokban élsz. Valszeg unalmas az eleted.
3/5 A kérdező kommentje:
Értem, köszönöm!
jún. 17. 20:00
4/5 anonim válasza:
Zavarban vagy mások előtt. Ez normális.
5/5 A kérdező kommentje:
Köszi! :)
júl. 7. 14:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!