Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miben különbözik egy nő egy...

Miben különbözik egy nő egy férfitól? (Komoly.)

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Szeretném megkérdezni, hogy szerintetek miben különbözik egy nő egy férfitól? Múlt héten Redditen kiírtam egy kérdést, amire sok válasz érkezett, végül eltávolították a kérdésemet a moderátorok és tiltva lettem. A kérdést később itt hozzászólásokban írnám le, mert nem akarok regényt írni.

Egy nő azt írta a kérdésre, hogy "Szerintem azon kívül, hogy két lábunk van és kezünk, nem sok mindenben hasonlít egy férfi és egy nő."

Válaszoltam volna neki, hogy miért, nincs szeme, füle, gyomra és egyebe a nőknek, de addigra törölve lettem.

Komolyan szeretném megkérdezni miben különbözik egy nő egy férfitól?

Előre is köszönöm a válaszokat!

aug. 3. 08:23
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
69%
Katonai szolgálat szempontjából elég sok a különbség férfi és nő között. Mivel behívó küldését kilátásba helyezted, feltételezem, hogy sorkatonaságról beszélünk. Kezdem a szolgálati idővel. Egy-két év veszteség családalapítás szempontjából többet jelent egy nőnek, mint egy férfinak. Biológiai tény, hogy 30 alatt a szervezet jobban viseli a várandóságot és a szülést. Jelenleg is sokaknál kitolódik 30 fölé a családalapítás. A társadalomnak nem érdeke még egy eszközzel akadályozni a családra vágyókat, (bár így is ott rúg a fiatalokba az állam, ahol tud, de ez már egy másik kérdés.) Folytatnám a gyengébb fizikummal. Persze, van olyan nő, aki jobban teljesít, de nem ez az átlag. Igazságtalanul több nő esne el a harctéren, mint férfi. Emiatt nagyon felborulna a nemek aránya a hazatérő fiatalok között. Nézd meg Kínát, ahol más miatt, de szintén sok nő hiányzik a társadalomból. Léteznek csak férfiak lakta falvak. Kell több különbség?
aug. 3. 14:30
 12/13 Senior Séf ***** válasza:
49%
Legfontosabb különbségek a gondolkodásmódban, valamint a lelkivilágban mutatkoznak meg.
aug. 4. 13:08
 13/13 anonim ***** válasza:
0%

Attól különböznek, hogy gyönyörűek, szépen öltözködhetnek, éa legfontosabb az, hogy ők irányíthatják a párkapcsolati, társkeresési szférát.

Amíg egy nő válogathat, mert sok kérője van, addig mi férfiak sajnos azzal vagyunk, aki éppen jutott.

Sőt. A mai világban örüljünk ha egyálltalán jut valaki.

A jó kinézetű, sármos, izmos, szép férfiak azonnal lecsapnak minden, már közepesen kinéző nőkre is.

Egész más az élet nőként. Minden más.

aug. 4. 16:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!