Miben különbözik egy nő egy férfitól? (Komoly.)
Sziasztok!
Szeretném megkérdezni, hogy szerintetek miben különbözik egy nő egy férfitól? Múlt héten Redditen kiírtam egy kérdést, amire sok válasz érkezett, végül eltávolították a kérdésemet a moderátorok és tiltva lettem. A kérdést később itt hozzászólásokban írnám le, mert nem akarok regényt írni.
Egy nő azt írta a kérdésre, hogy "Szerintem azon kívül, hogy két lábunk van és kezünk, nem sok mindenben hasonlít egy férfi és egy nő."
Válaszoltam volna neki, hogy miért, nincs szeme, füle, gyomra és egyebe a nőknek, de addigra törölve lettem.
Komolyan szeretném megkérdezni miben különbözik egy nő egy férfitól?
Előre is köszönöm a válaszokat!
Attól különböznek, hogy gyönyörűek, szépen öltözködhetnek, éa legfontosabb az, hogy ők irányíthatják a párkapcsolati, társkeresési szférát.
Amíg egy nő válogathat, mert sok kérője van, addig mi férfiak sajnos azzal vagyunk, aki éppen jutott.
Sőt. A mai világban örüljünk ha egyálltalán jut valaki.
A jó kinézetű, sármos, izmos, szép férfiak azonnal lecsapnak minden, már közepesen kinéző nőkre is.
Egész más az élet nőként. Minden más.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!