Az ember különbözik egyáltalán az állattól?
Figyelt kérdés
Pl ha ott lapulna a kertedben egy bokor alatt gurmai zita, a reggelidre pályázva, hogy reagálnál? Esetleg lázár jános.2023. dec. 22. 04:50
A kérdező szavazást indított:
felállna a szőr a hátamon, vicsorognék rá
behívnám, vendégül látnám
felkergetném egy fára
rendőrt hívnék
20 szavazat
1/15 anonim válasza:
Hogy behívnám-e, attól függ szobatisztának tűnik-e a lázár jános.
2/15 anonim válasza:
Van, hogy sokkal de sokkal rosszabbak.
4/15 anonim válasza:
Kidobnám nekik a szalonnabűrkét.
5/15 Hans Pötterman válasza:
#3 igen, kb olyan is mint a hajnali gyerek. Fele g€ci,fele húgy 😃😃
6/15 anonim válasza:
Az állatok nagy része normálisabb.
7/15 anonim válasza:
Ha ott lapulnának a kertemben egy bokor alatt, akkor dobnék rájuk száraz falevelet, avart, hogy ne fagyjanak meg éjszaka, ennyi együttérzés még szorult belém feléjük (bár ez is jóval több, mint amennyit megérdemelnek). A lakásba biztos, hogy nem engedném be őket. Tartson otthon lázárt vagy gurmait az, akinek erre van igénye. Nem bántanám őket, de a lakásban semmi keresnivalójuk. A kertem végében megtűröm őket az avarkupac alatt. Bújjanak össze, ha fáznak.
8/15 anonim válasza:
Mi ez a kérdés alatti példa?😃 Szerintem alapvető tulajdonságokban nem sokban különbözünk az állatoktól, ösztönlények vagyunk. Védjük a területünket, szaporodunk, kis klikkeket, csoportokat alakítunk ki stb.
9/15 Barnabas333 válasza:
Az állatvilág jobb szerintem, bár ott sok hím megöli a másikat. De akik megmaradnak, azoknak a nőstények mind lefekszenek, nem játszmáznak mint az életben :-)
10/15 anonim válasza:
Nem adnék nekik enni, mert akkor odaszoknak. Lázár János egyébként alapból úgy néz ki, mint aki lenyelt egy kanárit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!