De amúgy van az hogy egy ember vagyis nő teljesen bevan zsongva vagy mi ez egyáltalán ?:d
Csak haverom a csaj..gyerekkorom óta az és nem is akarok tőle semmit, de már komolyan pedig én úgy leszarok mindenkit de már aggódók néha kicsit miatta…és nem tudom szóljak e neki.
Tehát van egy sík buta barátnője és az az életük de konkrétan már télen el kezdték, hogy az összes buliba elmennek ami van, ha szerdán van akkor is :d pi..a készre isszák magukat…szarrá drogozzák egymást, bárkivel le fekszenek (jó pénzért)
Már szó szerint látszik rajtuk hogy nem boldogok, hanem kívannak mint a szar, már nem is annyira szépek, mindenhol elmondják őket mindennek stb..
Inkább hagyjam kb meghalni…mert amúgy nem rám tartozik? 30f 25 21 N
De amúgy van az hogy egy ember vagyis nő teljesen bevan zsongva vagy mi ez egyáltalán ?
De amúgy van az hogy egy ember vagyis nő teljesen bevan zsongva igen de van az hogy egy ember vagyis nő nem teljesen van bezsongva nem.
Remélem tudtam segíteni.
Azt állítod, hogy te nem fogyasztottál semmit, mielőtt kitetted a kérdést? Mert akkor érdemes lenne elmenni egy IQ tesztre. Kaphatsz segélyeket meg pótlékokat az államtól, ha kiderül, hogy fogyatékos vagy.
Egyébként meg feltételezed, hogy pénzért fekszenek le tagokkal, vagy bizonyíték is van rá? Vagy ez a tipikus Zolika kocsmájában összejáró kiégett gang, aztán kombinálsz, pedig csak kancásak a barinőid, és az fáj, hogy bárkivel dugnak, csak veled nem?
Az ilyen helyen amúgy a max. drog a fű. Vagy a kerítésszaggató herbál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!