Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Lányok! Miért kell a vonaton...

Lányok! Miért kell a vonaton hangosan beszélni egymással ha nagyon közel ültök egymás szemben? Tapasztalat...

Figyelt kérdés
2024. aug. 2. 11:24
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Rád aztán nem fognak vigyázni, legalábbis olyan emberek, akikhez semmi közöd nincs biztosan nem.
2024. aug. 2. 13:12
 12/20 A kérdező kommentje:
:(
2024. aug. 2. 13:42
 13/20 anonim ***** válasza:
20%
A kérdező felrakott egy kúltúrált kérdést és jönnek a válaszok az áldott rendes lányoktól hogy azért mert lecarjuk hogy létezel emberszámba se veszünk
2024. aug. 2. 13:59
 14/20 A kérdező kommentje:
Képmutató lányok!
2024. aug. 2. 14:01
 15/20 anonim ***** válasza:
Mintha ez a viselkedés nem lenne ugyanolyan jellemző a férfiakra.
2024. aug. 2. 14:01
 16/20 anonim ***** válasza:
71%

#13: pontosabban a Kérdező általánosított, ellenben senki nem írta azt a választ, amit állítasz.

De egyébként majdnem.

2024. aug. 2. 14:28
 17/20 anonim ***** válasza:
83%

#13 Ez nem egy kulturált intelligens kérdés, hanem egy olyan kérdés ami frusztrációból íródott és nincs rá tényleges válasz, hanem csak provokációra jó. Vannak lányok akik hangosak, de a többség nem az, ugyanígy pedig vannak fiúk akik hiénaként vonyítanak az utcán/tömegközlekedésen, vagy épp a béna zenéjüket üvöltetik, míg mások nem. Képzeljük el hogy nézne ki a net, ha mindenki olyan érzékeny lenne mint kérdező, és minden apróságot jönne jelenteni, és kérdezgetni higy "miéért van ez??? nem értem".

Valamilyen szinten aggasztó hogy ez nem evidens neked.

2024. aug. 2. 14:43
 18/20 anonim ***** válasza:
0%
A 7. Hozzászólást olvassátok el
2024. aug. 2. 14:44
 19/20 anonim ***** válasza:
57%

#18: Te is olvasd el, újra, egy kicsit a sorok között.

A válaszoló azt írta le, mit gondolnak azok az emberek, nem azt, hogy ő maga mit gondol.

És ez még mindig csak egy válasz, szóval nem tudom, hol vannak azok a "lányok" a válaszok mögött.

2024. aug. 2. 15:00
 20/20 UlfOrmson ***** válasza:
18 éve ingázok szinte napi szinten (a kérdező stílusa alapján már a születése előtt ingázó voltam), nem tapasztaltam, hogy a lányok hangosabbak lennének. A C-tipusú állampolgároktól viszont gyakran zeng a vonat
2024. aug. 3. 06:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!