Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mit gondolsz a szombati...

Mit gondolsz a szombati munkavégzésről?

Figyelt kérdés

Nálunk a cégnél kb a kutyát nem érdekli. Sokan közölték be se jönnek. 3 műszakos gyárról van szó. A főnökség kitalálta hogy akkor mind a 3 műszakot egy műszakba rakják, Szombat délelőttre. Ezzel segíteni hogy mindenki hamar hazaérjen.

( Nálunk csak Hétfőtől Péntekig van 3 műszak alapból)

Így a ledolgozós Szombat az csak nyűg a cégnek is, hogy megszervezze. De ez se tetszett sokaknak, betanított munkásoktól kezdve a minőségellenőrökig, hogy miért nem lehet akkor mindenki abban a műszakban Szombaton ahol alapból van azon a héten. És hogy alapbérért délelőttre nem jönnek be....Így sokan kivették a holnapi napot szabadságba. De még így is sokan leszünk bent, nincs is annyi gép, se számítógép semmi, amin ennyi ember dolgozni tudna a különböző területeken. Így a társaság fele kb semmit nem fog csinálni,ezt látva azok akik tudnák csinálni ők se fognak megszakadni. Kb egy falunap szintjén fog eltelni, van aki kitalálta hoz hordozható mini tűzhelyet aztán süt nekünk lángost.

Nálatok is ilyen a hozzáállás ezekhez a ledolgozós Szombatokhoz, vagy ugyanolyan munkavégzés zajlik?

aug. 2. 08:34
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
77%
Eléggé ellentmondásos a négynapos munkahét maszlaggal szembeállítva.
aug. 2. 10:20
 12/17 anonim ***** válasza:
55%

A különbség az, hogy négynapos munkahét nem lesz nálunk soha.

Majd amikor az EU-ban mindenütt az lesz, azzal csábítják majd ide a tökét, hogy nálunk nincs.

aug. 2. 16:21
 13/17 anonim ***** válasza:
55%

Nálunk ma dolgoztuk le, ami jobb megoldás szerintem. Viszont:

Ha azt nézem, hogy a gazdaság, az ország pénzügyei így is-úgy is rendkívül rosszak, akkor elgondolkodok rajta, hogy akkor mi értelme is van ennek?

aug. 2. 17:30
 14/17 anonim ***** válasza:
46%
Viszont ha ehelyett maradna a közbeeső napra a munkanap és arra akarnának tömegek szabit kivenni, akkor meg azzal lenne baj. ^__^"" Nincs tökéletes megoldás, "ezt kell szeretni".
aug. 3. 08:12
 15/17 anonim ***** válasza:
69%

Nem kéne maradnia!

Tudod, 4 napot ki lehet adni egy évben. Mindig van olyan ünnep, ami hét végére esik - ezek helyett lehetne kiadni.

Mindenki jobban járna vele. Amúgy is a 4 napos munkahetet akarják bevezetni majd valamikor - ez jó lenne előzetesnek.

aug. 3. 08:16
 16/17 Senior Séf ***** válasza:
80%
50 éve megszokott volt, szombaton délig munka. Kivéve a tanároknak,mert du. 2-ig tanítás volt.
aug. 3. 15:35
 17/17 anonim ***** válasza:
53%
Én úgy vagyok vele, hogy egyszerűen nem is kellene az ilyen átrendezős hétfőket és péntekeket senkivel sem ledolgoztatni, hiszen úgyis vannak olyan évek, ahol szinte minden ünnepnap hétvégére esik. Ha azokban az években szívtunk, most miért ne jöhethe valami jó? + még Lölő szállodáiba is jobban beáramolhatnak az emberek, ha megmarad 19-e is szabadnak meg hagyták volna meg a 08.03-t is. Így most a hétvégi kirándulást át kellett rakni tegnapra ma meg jöhettem újra dolgozni. + még meg is szívtam, mert szombaton egy csomó mindenkit leráztam, hogy térjünk vissza rá hétfőn...
aug. 5. 09:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!