Mit gondoltok Szent Ágostonnak az alábbi, szeretetről szóló gondolataról?
"mivel magától értetődő, hogy halálnak semmi köze a szöveghez"
. Ezt kifejthetnéd bővebben.
"A halállal egyébként sem ér véget a szeretet."
. Ha nincs, aki érezze, hogyan marad fenn?
Egy olyan ember szavai, aki Kr.u. 300ban élt, amikor az emberek analfabéták voltak, ahogy sok szent és vértanú is, ill. az élet roppant korlátolt és leegyszerűsített volt, akárcsak a gondolkodás is. Hisz az emberek zöme csak a falu határáig látott. Ill az átlag életkor 35 év volt. Idejük se volt meggyűlölni egymást egy kapcsolatban, mert meghaltak. Meg mi a francon vesztek volna össze??? Hogy a haver kecskéje lelegelte az olajbogyót??? 🙄 Egek! Nehogymár ilyen okoskodók szövegelését vegyük iránymutatásnak.
És még én érezzem magam szarul, ha egy barátom ghostingol se szó, se beszéd és megharagszom rá??? Vagy csak "simán" lenyúlja a pénzem, hogy majd megadom, aztán soha nem adja vissza???? Oké...
Nem fejtek ki semmit, mert az egész érvelésed szőrszálhasogatás. Kb. azon a logikán mozogsz, mintha én megígérném valakinek, hogy ott leszek a születésnapi buliján, és ő számon kérné, hogy mégis hogyan ígérhetem meg, ha lehet, hogy ma este elgázol egy kocsi az úttesten és meghalok.
Erre nincs mit felelni, ez egyszerű szőrszálhasogatás.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!