Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ki mi alapján választ ülőhelyet?

Ki mi alapján választ ülőhelyet?

Figyelt kérdés

Például buszon, metrón, villamoson ha már nincs olyan hely, hogy melletted nem ül senki akkor mi alapján döntöd el ki mellé ülsz?

Férfi, nő, fiatal, idős, alacsony, magas, vékony, vastag (dagi vagy izmos), jóképű/helyes ezek mennyit számítanak?

Magatokról is irhattok egy kicsit. Köszike

júl. 31. 09:51
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
100%
Mindegy csak ne legyen cigány vagy büdös.
júl. 31. 09:57
 2/21 anonim ***** válasza:
88%
A kehetőségekhez képest igyekeznék a legszituáltabbnak tűnő mellé ülni. De ha melósban lennék, akkor ahhoz a szinthez hasonlót választanék vagy ha nincs, akkor állva maradnék.
júl. 31. 10:03
 3/21 anonim ***** válasza:
97%
Nem ülök le senki mellé, inkább állva utazok.
júl. 31. 10:10
 4/21 anonim ***** válasza:
100%
Elsősorban olyan mellé aki ápoltnak tűnik, és nincs maga mellé téve a táska, vagy minél kevesebb cucca van
júl. 31. 10:15
 5/21 anonim ***** válasza:
100%

ha találok olyat aki nem roma, akkor mellé ülök

elég ritka

júl. 31. 10:23
 6/21 anonim ***** válasza:
66%
De akkor kérek mindenkit, hogy ne a fideszre szavazzon, mert van már elég így is.
júl. 31. 10:24
 7/21 Metionin ***** válasza:
100%
Távolsági járműveken egy olvasó vagy telefont nyomkodó fiatal mellé ülök, ha van a közelben kisgyerek, hangos ember, akkor attól minél távolabb. Helyi közlekedésen ha leülök, akkor szintén kisgyerektől távol, valami normális kinézetű egyén mellé. Távolságin figyelembe veszem, hogy hosszú ideig kell ott ülnöm, ezért igyekszem azt kiválasztani, aki lehetőleg nem fogja elmesélni az életét sem nekem sem valaki másnak telefonon az út alatt. Helyin meg arra a kis időre kb. ne legyen büdös meg hangos és annyi.
júl. 31. 10:41
 8/21 anonim ***** válasza:
98%

Általában jól szituált nő, vagy korombelinek (huszonévesnek) tűnő lány mellé szoktam leülni, megkérdezés után. Szintén lányként írom.

Meg arra szoktam még figyelni, hogy ne legyen mellette a táskája, cucca, és azokból se legyen nála sok, hogy mindketten kényelmesen elférjünk.

júl. 31. 10:42
 9/21 anonim ***** válasza:
100%

Igyekszem jól szituált nő mellé ülni, ha lehet (én is nő vagyok). Minél messzebb attól akin látom felszálláskor hogy zajong, büdös, vagy gyerekkel van.

De eleve csak a vonaton ülök le, településen belül (metró, villamos, stb) inkább állva utazok, legtöbbször még akkor is ha tök üres az egész.

júl. 31. 10:44
 10/21 anonim ***** válasza:
100%

Gyerekes mellé sosem ülök, mert idegesít, hogy visítanak, nagyon ritka az olyan gyerek, aki csendben utazik (azért vannak szerencsére).

Ápolatlan, hangos cigányok mellé sem ülök le, ez alap. Régebben, amíg csak Budapesten belül kellett utaznom, nem ültem le, inkább álltam fél órát. Most, hogy vidékről járok fel, nem állom végig az egyórás vonatutat.

Jelenleg az a legelső kiválasztási szempontom, hogy ne süssön oda a nap, ahol ülök, ugyanis nincs klíma a vonaton. Már kitapasztaltam, hogy hova kell ülnöm és addig keresek, amíg nem találok olyan helyet 😀

júl. 31. 10:51
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!