Ki mi alapján választ ülőhelyet?
Például buszon, metrón, villamoson ha már nincs olyan hely, hogy melletted nem ül senki akkor mi alapján döntöd el ki mellé ülsz?
Férfi, nő, fiatal, idős, alacsony, magas, vékony, vastag (dagi vagy izmos), jóképű/helyes ezek mennyit számítanak?
Magatokról is irhattok egy kicsit. Köszike
ha találok olyat aki nem roma, akkor mellé ülök
elég ritka
Általában jól szituált nő, vagy korombelinek (huszonévesnek) tűnő lány mellé szoktam leülni, megkérdezés után. Szintén lányként írom.
Meg arra szoktam még figyelni, hogy ne legyen mellette a táskája, cucca, és azokból se legyen nála sok, hogy mindketten kényelmesen elférjünk.
Igyekszem jól szituált nő mellé ülni, ha lehet (én is nő vagyok). Minél messzebb attól akin látom felszálláskor hogy zajong, büdös, vagy gyerekkel van.
De eleve csak a vonaton ülök le, településen belül (metró, villamos, stb) inkább állva utazok, legtöbbször még akkor is ha tök üres az egész.
Gyerekes mellé sosem ülök, mert idegesít, hogy visítanak, nagyon ritka az olyan gyerek, aki csendben utazik (azért vannak szerencsére).
Ápolatlan, hangos cigányok mellé sem ülök le, ez alap. Régebben, amíg csak Budapesten belül kellett utaznom, nem ültem le, inkább álltam fél órát. Most, hogy vidékről járok fel, nem állom végig az egyórás vonatutat.
Jelenleg az a legelső kiválasztási szempontom, hogy ne süssön oda a nap, ahol ülök, ugyanis nincs klíma a vonaton. Már kitapasztaltam, hogy hova kell ülnöm és addig keresek, amíg nem találok olyan helyet 😀
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!