Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ki mi alapján választ ülőhelyet?

Ki mi alapján választ ülőhelyet?

Figyelt kérdés

Például buszon, metrón, villamoson ha már nincs olyan hely, hogy melletted nem ül senki akkor mi alapján döntöd el ki mellé ülsz?

Férfi, nő, fiatal, idős, alacsony, magas, vékony, vastag (dagi vagy izmos), jóképű/helyes ezek mennyit számítanak?

Magatokról is irhattok egy kicsit. Köszike

júl. 31. 09:51
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
31%

Nálam a sorrend:

Leginkább a jól szituált 30-40-es nők mellé.

Aztán a fiatal lányok, idős nők, gyerekek

Roma viselkedésű nők

Idős férfiak

Fiatal férfiak

Fiatal jóképű férfi

Fiatal ijesztő férfi

Fogyatékos személy

Roma viselkedésű férfi, gyerek

júl. 31. 10:55
 12/21 anonim ***** válasza:
100%

Ja igen, ez nekem is megvan, hogy hazafele csak jobb oldalra ülök, mert balról tűz a nap. :D (van klíma, de így is szétperzsel + megvakulok mire hazaérek)

júl. 31. 10:57
 13/21 anonim ***** válasza:
71%
11-es? Egy fiatal jóképű férfi rosszabb szokott lenni, mint egy roma viselkedésű nő?
júl. 31. 10:58
 14/21 anonim ***** válasza:
57%

Akkor alapvetően egyáltalán nem ülnék le. Pont múlt héten történt egyszer, hogy kis 114-es busz túlságosan tele volt és az adott szakaszon folyamatosan mozgolódnak az emberek. Akkor leültem valaki mellé, nálam idősebb vékony pasi volt.

35/F

júl. 31. 12:31
 15/21 anonim ***** válasza:
0%
A baj nem kevés...
júl. 31. 14:54
 16/21 anonim ***** válasza:
100%
Engem nem izgat, ha mellette van a cucca. Ha nincsen máshol hely, megkérem, hogy vegye le az ülésről, hogy leülhessek. Nem a cuccnak van az ülőhely, hanem az embereknek.
júl. 31. 15:10
 17/21 anonim ***** válasza:
0%
Nem ülök le, ha nincs egyes hely. Ha leültem kettesbe úgy, hogy nem ült mellettem senki, majd valaki leült mellém, ha 10 év feletti az illető és lány/nő, akkor maradok, ha akármilyen férfi, akkor felállok.
júl. 31. 15:29
 18/21 anonim ***** válasza:
100%

A lényeg, hogy ne legyen cigány.

Inkább nők mellé ülök, mert azok nem teszik szét a lábukat mint a férfiak.

júl. 31. 18:46
 19/21 anonim ***** válasza:
0%
Soha nem ülök le seholse, csak ha dögös csaj mellé lehet.
aug. 1. 03:10
 20/21 anonim ***** válasza:
BKV-n, általában csak akkor szoktam leülni, ha mellettem kimarad egy hely, de ha egy hellyel arréb egy büdös, koszos, vagy éppen cigány ember ül, akkor inkább maradok állva.
szept. 26. 23:38
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!