Miért ennyire igénytelenek az emberek?Még a tanultabbak is?
Mindig abba kell belegondolni, nekem hogy esne ha velem történne meg, ez az empátia lényege!
"Azt tedd másokkal, amit szeretnél, hogy veled is tegyenek!"
Hát akkor én magamra vállalnám az egyik megoldást...
A wc egy brutálisan taszító dolog számomra, a közvécé meg halmozottan undorító és néha ahogy ki tudnak nézni... Általában a nagy dolgot megtartom itthonra és igyekeztem nagyon sokáig rendet is tartani magam után, aztán mikor az első egyetemi szakom nem jött össze, gondoltam elmegyek szobalánynak és a szobákba kivétel nélkül össze volt csinálva a wc, sokszor a folyosón lévő is. Szóval ez hozott nekem egy szemléletváltás és rádöbbentem, hogy nem muszáj nekem a kefe nyelét fogdosnom, amire potenciálisan mások végtermékdarabkái landoltak és amúgy is, abból a pöcegödörből általában minél hamarabb el akarok tűnni. Mikor nem vagyok beazonosítható, én nem állok neki takarítani idegen helyen. Név nélkül vállalom, hogy párszor a munkahelyemen is prosztóskodtam, de aztán átgondoltam és rájöttem, hogy ezt nem kéne. Azért, hogy erősítsem a sztereotípiát, már 2 diplomám is van :)
Ha mindenki megtanulna csak a saját portáján söprögetni, nem lenne semmi baj!
Hogy hogyan hagyom ott a wc-t az az én felelősségem, rólam állít ki bizonyítványt még akkor is ha senki se látja!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!