Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért ennyire igénytelenek az...

Miért ennyire igénytelenek az emberek?Még a tanultabbak is?

Figyelt kérdés
A munkahelyemen a wcben szinte kivétel nélkül vastag rászáradt kakicsíkok vannak. Pedig nagyrészt diplomás emberek dolgoznak ott. Otthon is ilyenek az emberek, vagy csak a közös használatú wck állapota nem érdekli őket?
júl. 29. 15:54
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem simán csak sz@rnak rá.

Hogy stílusosak legyünk. :DDD

júl. 29. 15:57
 2/13 anonim ***** válasza:
84%
Otthon is ilyenek. Normális emberek nem hagyják retkesen a wct.
júl. 29. 15:58
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk ugyanez van. Gondolom úgy vannak vele, majd a takarító elintézi. (Vagy otthon is ilyenek, ki tudja..)
júl. 29. 15:58
 4/13 anonim ***** válasza:
48%

Minek takarítsanak, ha már van diplomájuk? Meg amúgyis ez másnak a munkája (munkahelyen a takarítóké, otthon a nőké).

Gondolják ezt... vagy akár bele sem gondolnak.

júl. 29. 16:13
 5/13 Metionin ***** válasza:
88%
Lehet, hogy otthon van aki megcsinálja helyettük vagy úgy vannak vele, hogy az nem otthon, majd feltakarítja akinek az a dolga. A legtöbb munkahelyemen nem tapasztaltam soha ilyet de anno diákként takarítottam egy üzletben. A tulajdonosnak saját mosdója volt, rendszeresen körbehugyozva és a xart sem húzta le. Miközben a többi diákmelós helyemen (gyárak, kórházi mosoda, nyomdák) ha nem is patika tiszta volt a budi de ilyet sosem láttam.
júl. 29. 16:15
 6/13 anonim ***** válasza:

Igen, otthon is ilyenek, akár diplomával is, és igen, otthon valaki kitakarít utánuk. Vagy nem, hanem otthon is így marad, nem takarítja senki.

Az oka, hogy igen, vannak igénytelenebb emberek, akiknek belefér a kakacsík, vagy kis wc után sem törli meg magát, mert minek, vagy a koszos ruha vagy bármi.

A másik, hogy ilyen mintát láttak, igénytelebb környezetben nőttek fel és nem tanulták meg, hogy mi a normális, az egyetemen meg nem ezt oktatják.

Ja, és nem tudod meggyőzni se őket, mert ekkor jön, hogy ez a takarítószemélyzet dolga.

júl. 29. 16:28
 7/13 anonim ***** válasza:
48%
A diplomához nem osztanak se értelmi, se érzelmi intelligenciát, jó lenne már felfogni!
júl. 29. 16:32
 8/13 anonim ***** válasza:
49%
Sietnek, nem érnek rá, "majd megcsinálja más" gondolkodásuk van sokaknak.
júl. 29. 17:33
 9/13 anonim ***** válasza:
100%

Nem gondolnak bele hogy ők is járhatnak úgy hogy nagy sietségükben szaros ülőke fogadja!

Empátia 0!

júl. 29. 17:44
 10/13 anonim ***** válasza:
100%
Egy részük, szerintem, otthon is ilyen igénytelen, míg a másik részük úgy van vele, hogy "úgyis van takarítónő, majd ő megoldja, elvégre ez a dolga". Szomorú, de mindkét típussal találkoztam már.
júl. 29. 17:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!