Miért van az, hogy a szép lányok nagyrészt igénytelenek és kapcsolatfüggők?
3: Ja, ez így igaz! Nem fedezik fel a hobbijaikat, szenvedélyeiket, vagy valamit amitől az egész világ megismeri a nevüket, helyette idejekorán beadják a derekuk tudatlan ösztönlény módjára, később pedig bánják, hogy lehet sztárok, elismert zsenik lehettek volna. Vagy a másik vége meg félremegy, mert rájön nem egy férfi él a világon, és túl hamar feladta az életet.
Egy nemrégi vicc is eszembe jut:
-Nők vagyunk?
-Igen!
-Tudjuk mit akarunk?
-Nem!
-Mennyire akarjuk?
-Nagyon!
Általánosan véve én pont a férfiaknál vettem észre, hogy nagyon kevésnek van kiforrott érdeklődés köre, pláne olyan, ami nem a foci és a videójátékozás körül forog.
Nekem és barátnőimnek sok hobbink van, alapvetően ezek által ismerkedünk, a párommal is a közös érdeklődéseink a legnagyobb közös pontjaink. Kétlem, hogy amiatt "feladtam volna az életet" mert évek óta ugyanazzal a férfival vagyok és nem fekszek le fűvel-fával, hanem a mi kapcsolatunkat ápolom, ami csak egy a sok dolog közül, amik az életemet alkotják.
Bár az az élet, amire utaltál, nekem is kevés lenne, de egyszerűen undorító, ahogy másokról írsz. Semmi probléma nincs azzal, ha valaki, nem lesz ettől igénytelen és buta. Ellenben egy normális nő, emiatt a hozzáállásod miatt már szóba se állna veled.
25/N
5: gondoltam nem kell odaírni, hogy tisztelet a kivételnek. A kérdést is csak azért írtam ki, mert a kivétel a ritkábbnál is ritkább, szó szoros értelemben kb. 4 évente látok 1 darab ilyen lányt, pedig nap mint nap emberek között mozgok.
6: az is jó verzió lehet.:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!