Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Akit szerettek, kimutatjátok...

Akit szerettek, kimutatjátok neki a szereteteteket? Hogyan?

Figyelt kérdés
Ne rébuszokban pls, mint pl hogy "mindenben számíthat rám". Szerintem nincs ilyen, hogy valakit mindenben támogatunk, valaki minket mindenben támogat, ez nonszensz. Ennél árnyaltabb, konkrétabb példákat szeretnék.
júl. 28. 10:55
 1/8 anonim válasza:

Valakit szerettek?

Lányomat megölelem. Megpuszilom. Ha ügyes elmondom, hogy büszke vagyok rá.

Férjemet megölelem. Szeretgetem.

Megveszem a kedvenc nasiját. Ha munkába megy szendókat csinálok neki.

júl. 28. 11:05
 2/8 anonim ***** válasza:
Szerintem a mindennapokban, teljesen apróságokban mutatkozik meg. Nem kell ahhoz hősi tetteket végrehajtani, hogy kimutassa az ember.
júl. 28. 12:52
 3/8 A kérdező kommentje:
Írd le a te apróságaid.
júl. 28. 13:14
 4/8 anonim ***** válasza:
Finomat főzöl a másiknak, megmasszírozod, ápolod, ha beteg, meghallgatod a gondait, mellette vagy akkor is, ha a viharfelhők összegyűltek a feje felett.
júl. 28. 13:17
 5/8 anonim ***** válasza:
Nem.
júl. 28. 15:51
 6/8 anonim ***** válasza:

Megfőzöm a kedvenc ételeit, süteményeit, az utóbbit főleg akkor, amikor pocsék napja volt és látszik, érződik, mennyire sokat jelentene neki ez.

Megölelem, érzelmileg támogatom, meghallgatom, együtt lelkizünk, odafigyelek rá, kimondom, hogy büszke vagyok rá, hogy ügyes volt. Tisztelem, ami neki fontos, és igyekszem a legjobb tudásom szerint résztvenni benne, vagy vele, minőségi időt töltök vele.

júl. 28. 21:32
 7/8 A kérdező kommentje:
Még sose volt olyan ismerősöm (szerelmem, családtagom etc.), aki mindig és mindent tisztelt volna, ami nekem fontos. Értsd nem ünneprontó a kedvenc dalommal vagy sorozatommal, kedvtelésemmel kapcsolatban, nem fikáz valamit, valakit, ami, aki nekem kedves stb. Nagyjából mindenki igen. De mindenkitől volt valamekkora tiszteletlenkedés.
júl. 29. 14:35
 8/8 anonim ***** válasza:
Kimutatnám én, ha az illető nem gyűlölne. :/ Amúgy bújós-babusgatós típus vagyok, és szívesen a kedvére járok annak, akit szeretek.
júl. 29. 20:12

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!