Nagyon szemét vagyok? Felhív valami ügynök kedvesen azt mondom hívjon később majd letiltom a számát...
Páromat egy időben az egyik bank hívogatta, akikkel amúgy soha nem állt kapcsolatban, csak elvileg az ő száma volt megadva az egyik ügyfelüknél - mindig egy másik illetőt kerestek rajta, 6000x mondta el nekik hogy nem ő az, de továbbra is hívogatták. (Több különböző számról, sajnos a letiltás nem volt opció)
Ott már csak a rendőrséggel való fenyegetőzésnek volt hatása, azóta érdekes módon egyszer se keresték. De konkrétan csak ez segített, addig semmit nem ért a kérése.
Szóval marketingesekre szerintem kár időt szánni, levakarhatatlan tukmálós zaklató népség.
Ja értem hiába tiltottam le ott vagyok a listájukkal és másik számról majd felhívnak.
Akkor szörnyű tervem van ellenük.
Ismerek rengeteg rettenetes viccet elkezdtem ezeket elsütni nekik, az szerintem használni fog.
Például hogy hogy kerül a töltött káposzta a lecsóra?
- rászedték...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!