Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Nagyon szemét vagyok? Felhív...

Nagyon szemét vagyok? Felhív valami ügynök kedvesen azt mondom hívjon később majd letiltom a számát...

Figyelt kérdés
júl. 23. 14:46
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
8 jogos, de nem nagyon akarok vele foglalkozni
júl. 23. 18:14
 12/16 anonim ***** válasza:
Megteheted.
júl. 23. 19:30
 13/16 anonim ***** válasza:
#1-#3: A probléma csak az, hogy ha gerincesen és tisztességesen megmondja az ember, hogy "elnézést, de nem érdekelne az ajánlata", akkor a 90%-uk NEM azt mondja, hogy "rendben, viszont látásra, további szép napot", hanem egyből rákérdez, hogy miért nem? És jön a rábeszélés, tukmálás, győzködés, néha még a személyeskedés és lehülyézés is.
júl. 24. 10:49
 14/16 A kérdező kommentje:
Igen sajnos ez megy. Az én módszerem elég gyors bár sokan nem kártyáznak velem emiatt. :)))
júl. 24. 11:14
 15/16 anonim ***** válasza:

Páromat egy időben az egyik bank hívogatta, akikkel amúgy soha nem állt kapcsolatban, csak elvileg az ő száma volt megadva az egyik ügyfelüknél - mindig egy másik illetőt kerestek rajta, 6000x mondta el nekik hogy nem ő az, de továbbra is hívogatták. (Több különböző számról, sajnos a letiltás nem volt opció)

Ott már csak a rendőrséggel való fenyegetőzésnek volt hatása, azóta érdekes módon egyszer se keresték. De konkrétan csak ez segített, addig semmit nem ért a kérése.

Szóval marketingesekre szerintem kár időt szánni, levakarhatatlan tukmálós zaklató népség.

júl. 24. 11:33
 16/16 A kérdező kommentje:

Ja értem hiába tiltottam le ott vagyok a listájukkal és másik számról majd felhívnak.

Akkor szörnyű tervem van ellenük.

Ismerek rengeteg rettenetes viccet elkezdtem ezeket elsütni nekik, az szerintem használni fog.

Például hogy hogy kerül a töltött káposzta a lecsóra?

- rászedték...

júl. 24. 12:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!